Välkommen till Själevads IK

Vi är en renodlad fotbollsförening som innefattar barn- och ungdomsfotboll för både tjejer och killar samt seniorlag på damsidan. Föreningen finns belägen i Örnsköldsviks Kommun, Ångermanland där orten Själevad ligger ca 5 km söder om Örnsköldsvik.

Säsongen 2022 beräknas vi omfatta två Bollkulsgäng, 18 ungdomslag (inkl F17) samt ett A-lag och ett U-lag på damsidan. Totalt är vi över 500 medlemmar i föreningen varav drygt 100 utgör ledare.

Vårt kansli och huvudanläggning finns på Själevads IP som är vackert belägen ovanför Moälven med Sveriges vackraste kyrka, Själevadskyrkan, i blickfånget. Vi har även tränings- och spelverksamhet under våren på Hampnässkolans, Själevadskolans och Mycklingplanens grusplan samt U-planen vid Översjäla.

Under vintern tränar lagen, beroende av ålder och träningsmängd, på Hampnässkolan, Själevadskolan, Sundskolan, Geneskolan och Fotbolls-hallen.

Kul att du tittade in!
Nominera din kandidat till ICAs SIK-Ungdomsledarstipendium!
2022-06-24 08:00

Vi vill att alla medlemmar, spelare, föräldrar m.fl. ska komma in med nomineringar till priset. Priset delas ut vid Fotbollens Dag på Själevads IP lördag 20/8. Det blir åttonde året i rad som denna utmärkelse nomineras och delas ut.

Skicka namnförslag och motivering senast 1/8 till kansliet på mailadress: info@sjalevadsik.se

För gällande kriterier se nedan:

ICA Supermarket Själevads Ungdomsledarstipendium i Själevads IK

Kriterier för nominering (från Själevads IKs styrelse)

Årets Ungdomsledare:

·          Har ett stort engagemang för barnen/ungdomarna/spelarna i föreningen.

·          Bidrar till, och strävar efter, en utveckling av fotbollen och individerna inom föreningen.

·          Är en positiv förebild på och av planen, mot så väl egna spelare/ledare/föräldrar som mot                          motståndarnas.

·          Främjar samhörighetskänslan för föreningen likaväl som för det egna laget.

·          Deltar aktivt i ledarträffar och andra gemensamma aktiviteter.

·          Jobbar för en dynamisk kommunikation och ett positivt samarbete mellan föreningens olika lag                    och åldrar.

Läs mer om detta här: http://www.sjalevadsik.se/sida/?ID=71264

Betingsproduks information!
2022-06-20 08:00

Hej alla!

Nu är vårens beting färdigt. Nästa period börjar nu och avslutas den 15 september . Efter att OD Profile/Miljökassen fått två prishöjningar under våren från sin leverantör så kommer priset på hushållspapper att höjas 10 kr till 200 kr. Toalettpappret får ligga kvar på 210 kr.

Vinsten per bal papper är fortfarande 60 kr.

Bifogar ett säljblad att använda.

Säljblad serla Själevads IK

Dessa priser gäller fram till den 15 september då höstens beting avslutas.

Henrik jonth

Henrik Jonth

OD Profile AB

Gottnevägen 47, 894 31 Själevad

Tel  0660- 433 400

Mobil  070 292 13 35E-mail henrik.jonth@odprofile.se

Internet http://www.odprofile.se / www.profilonline.se www.miljökassen.se

Kontantfri förening!
2022-06-17 08:00

Fr.o.m. med säsongen 2022 kommer Själevads IK att vara en kontantfri förening. Vi tar nu endast betalt med swish! Välkomna till Själevads IP.

Parasport⚽️
2022-05-25 08:00
Parasport ⚽️
Själevads IK har i samarbete med Örnsköldsviks kommun möjliggjort fotbollsträning/bollek för en grupp barn/ungdomar med särskilda behov. Den första träningen blir tisdagen den 31/5 kl. 17.30-18.45 på IP. Två ledare anställda av kommunen kommer att finnas på plats. Är du sugen att hjälpa till att leda eller spela med ett härligt gäng får du gärna titta förbi på tisdagar framöver 😊
Vid ev. frågor kontakta:

Susann G Ivarsson ungdom@sjalevadsik.se

Marie Korvala 070-357 44 28
som arbetar med
funktionshindradesfritid
Sista chansen att anmäla till fotbollsskolan är 22/5-22!
2022-05-13 08:00

Påminner om att anmäla era barn födda 2010-2014 till Fotbollsskolan 2022, som vi planerar att ha den 20-23/6. I rådande pandemi kan förändringar ske med kort varsel.

Själevads IK kör i sommar en egen fotbollsskola måndag 20 juni - torsdag 23 juni.

Målgruppen är barn födda år 2010-2014.

Datum: måndag 20 juni - torsdag 23 juni

Tid: 08.30 - 11.30

Avgift: 495 kr plus medlemsavgift 250 kr

Plats: Själevads IP

Vad ingår: Åldersanpassad fotbollsträning, 1 st fotboll, 1 st t-shirt.

Frukt ingår (lunch ingår EJ). Vill man ta med eget mellanmål är det tillåtet. Nötförbud

OBS! Deltagare i fotbollsskolan måste vara medlem i Själevads IK 2022. Medlemsavgift och avgift för fotbollsskolan måste vara inbetald senast söndag 13 juni. Allt faktureras via e-post i ett anmälningsformulär från föreningen. I år är det 7 dagars betvillkor. Se förfallodatum på fakturan.

Samling och träning på tilldelad fotbollsplan.

Medtag egen, uppmärkt vattenflaska.

Bekräftelse: Erhållet anmälningsformulär är en bekräftelse på att du är anmäld!

Det är ungdomar som är ledare och att det finns vuxna på plats.

Mer information kommer till deltagarna innan fotbollsskolan äger rum.

Vid frågor:

Själevads IK kansli, info@sjalevadsik.se

SISTA DATUM FÖR ANMÄLAN ÄR SÖNDAG 22 MAJ 2022.

Anmälan till Fotbollsskolan 2022

Arena/Anläggningsgrupp, 30/05 13:00