SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Välkommen till Själevads IK
Vi är en renodlad fotbollsförening som innefattar barn- och ungdomsfotboll för både tjejer och killar samt seniorlag på damsidan och herrsidan. Föreningen finns belägen i Örnsköldsviks Kommun, Ångermanland där orten Själevad ligger ca 5 km söder om Örnsköldsvik. 

Säsongen 2021 beräknas vi omfatta två Bollkulsgäng, 18 ungdomslag samt ett A-lag och ett U-lag på damsidan och ett lag på herrsidan i div 6. Totalt är vi över 500 medlemmar i föreningen varav drygt 100 utgör ledare.

Vårt kansli och huvudanläggning finns på Själevads IP som är vackert belägen ovanför Moälven med Sveriges vackraste kyrka, Själevadskyrkan, i blickfånget. Vi har även tränings- och spelverksamhet under våren på Hampnässkolans, Själevadskolans och Mycklingplanens grusplan samt U-planen vid Översjäla.

Under vintern tränar lagen, beroende av ålder och träningsmängd, på Hampnässkolan, Själevadskolan, Sundskolan, Geneskolan och Fotbolls-hallen.

Kul att du tittade in!
A-planen och B-planen
2021-09-24 08:42

Hej,

Med det regn som kommit och verkar fortsätta falla är B-planen stängd för träning.

Om det är någon match idag får den spelas. Matcher i helgen får spelas.

A-planen är också stängd för träning idag.

 

A-planen och B-planen
2021-09-23 09:27

Hej,

A och B-planen är stängd för träning idag. Nytt beslut för fredag kommer under fredag förmiddag.

 

Inbetalning för Själahäftena för de som ansvarar för det
2021-09-22 14:50

Hej SIK-lagen (ej Bollkul),

 

det börjar närma sig för respektive lag att redovisa in försäljningen av Själahäftena.

Lagledaren (eller nån ansvarig i laget)/per lag redovisar totalsumman till föreningen. Redovisning sker lagvis, 1/10-21. Insättes på PG 63931-0, märk med ”häfte och lagnamn”.

 

Sista dag för uthämtning av betingsprodukter 17/9
2021-09-14 13:00
Hej,

 

deadline för att uthämta produkter på höstens beting är nu på fredag 17/9. D v s uthämtning av produkter hos OD Profile. Deras adress är Gottnevägen 47 i Själevad. Läs mer här: 

http://www.sjalevadsik.se/nyheter/?ID=59707&NID=785921


Har ni frågor runt betinget, hör med ert lags betingsansvarig eller lagledare som kan vidareförmedla.

Mvh
SIK

Nyheter från våra lag
 
 
SPONSORER