Välkommen till Själevads IK

Vi är en renodlad fotbollsförening som innefattar barn- och ungdomsfotboll för både tjejer och killar samt seniorlag på damsidan. Föreningen finns belägen i Örnsköldsviks Kommun, Ångermanland där orten Själevad ligger ca 5 km söder om Örnsköldsvik.

Säsongen 2022 beräknas vi omfatta två Bollkulsgäng, 18 ungdomslag (inkl F17) samt ett A-lag och ett U-lag på damsidan. Totalt är vi över 500 medlemmar i föreningen varav drygt 100 utgör ledare.

Vårt kansli och huvudanläggning finns på Själevads IP som är vackert belägen ovanför Moälven med Sveriges vackraste kyrka, Själevadskyrkan, i blickfånget. Vi har även tränings- och spelverksamhet under våren på Hampnässkolans, Själevadskolans och Mycklingplanens grusplan samt U-planen vid Översjäla.

Under vintern tränar lagen, beroende av ålder och träningsmängd, på Hampnässkolan, Själevadskolan, Sundskolan, Geneskolan och Fotbolls-hallen.

Kul att du tittade in!
Skidspår på Själevads IP
2023-01-29 10:00
Själevads IK erbjuder lättåkta skidspår för både ung och gammal uppe på Själevads IP.

Hela spåret runt mäter totalt ca 700 m.  Start och målgång kan ske på 2 ställen. Uppe vid bollförrådet samt nere vid
cykelparkerningen vid 5 manna.
Peppande skyltning med avstånds info sitter uppe längs spåret. Även skylt visande åkrikning.

Ta med pannlampa kvällstid för att få en mysig åktur.😃

Vi tackar Lars-Gunnar Ledin som är spårdragare samt ser till underhållet av spåren med sin skoter.

SIK säljer grus för vinterns sandning. Finns på IP.
2022-12-15 08:00

Passa på att bunkra och stötta samtidigt SIK:s ungdomsverksamhet. Makadam (4-8 mm) finns bortanför kanslibyggnaden.

Sprid gärna nyheten vidare!
Kvarglömtlådan
2022-10-12 16:00

Kvarglömtlådan har nu stått ute i två veckor och jag har plockat ut de saker som var namnmärkta

Dessa saker lägger jag ut i utrymmet mellan parkeringen och A-planen (där lådan stod).

Förhoppningsvis så hittar dom tillbaka till sina ägare. Sakerna ligger ute en vecka från och med onsdag kväll (12/10).

Övriga saker kastar jag eller tvättar upp och sedan skänker vi det till välgörenhet.

/Åsa Andersson
Själevads IK

Ny besökstid på kansliet!
2022-09-30 12:00

Från 1 okt är kansliet bemannat onsdagar 12.15-16. Övrig tid efter överenskommelse. Kansliet nås övriga dagar lättast via mail info@sjalevadsik.se

Kvarglömda saker!
2022-09-26 16:35

Säsongen börjar närma sig sitt slut för flertalet av våra lag, så därför ställer vi ut Kvarglömt/Borttappat lådan.

Titta gärna i den.

Den kommer stå ute, under tak, i utrymmet vid huvudentrén.

Den står ute 26/9-10/10.

Efter två veckor tar vi in den och skänker till välgörande ändamål, om det finns något kvar.

/Åsa Andersson

Dam A-Lag, 03/01 13:36