SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Välkommen till Själevads IK

Vi är en renodlad fotbollsförening som innefattar barn- och ungdomsfotboll för både tjejer och killar samt seniorlag på damsidan. Föreningen finns belägen i Örnsköldsviks Kommun, Ångermanland där orten Själevad ligger ca 5 km söder om Örnsköldsvik. 

 
Säsongen 2022 beräknas vi omfatta två Bollkulsgäng, 18 ungdomslag (inkl F17) samt ett A-lag och ett U-lag på damsidan. Totalt är vi över 500 medlemmar i föreningen varav drygt 100 utgör ledare.
 
Vårt kansli och huvudanläggning finns på Själevads IP som är vackert belägen ovanför Moälven med Sveriges vackraste kyrka, Själevadskyrkan, i blickfånget. Vi har även tränings- och spelverksamhet under våren på Hampnässkolans, Själevadskolans och Mycklingplanens grusplan samt U-planen vid Översjäla.
 
Under vintern tränar lagen, beroende av ålder och träningsmängd, på Hampnässkolan, Själevadskolan, Sundskolan, Geneskolan och Fotbolls-hallen.
 
Kul att du tittade in!
Kvarglömda kläder
2023-12-06 17:16
Dessa kläder är kvarglömda på kansliet

Den gröna regnjackan är stl 140 och är från Lindex och inuti jackan står namnet Lovisa.

 

Den blåa Fjällräven västen är i stl 42 och är inte märkt.

 

 

Hör av er till kansliet om du saknar något av dessa plagg.

 

MVH Annica Österlund-Navén

mejl: info@sjalevadsik.se

Öppettider kansliet
2023-10-03 10:05

Jag kommer from 1/10-23 vara anställd hos både Själevads IK och FV FC så kommer att fördela arbetstiden så här: 

Måndag- tisdag: 9-14

Onsdag: 12-17

Torsdag: FV FC hela dagen

Fredag: 9-14

 

Det kan komma förändringar beroende på de båda klubbarnas verksamheter och behov så detta är en grovskiss. Men ni när mig säkrast på mejl: info@sjalevadsik.se

 

Ha en bra dag!

 

Mvh Annica Österlund- Navén

Kanslist hos Själevads IK och FV FC

Intersportstipendium till P11/10 och F10! ⚽️
2023-09-13 14:50
P11/10 och F10! ⚽️

 

Själevads IK vill främja idrott för alla. Att spela fotboll ska vara fyllt med glädje och bidra till personlig utveckling i både sociala sammanhang och fotbollskunnande.

Årets Intersportstipendium tilldelades under fotbollens dag, ett pojk- och ett flicklag som aktivt arbetar för att skapa glädje och sammanhållning i laget för att på så sätt bibehålla och utöka antalet spelare. Intersports representant Emil Persson delade ut stipendierna. 

Tilldelade lag är: P11/10 och F10
 
Motivering Intersportstipendiet för P11/10:

P11/10 får Intersportstipendiet då både spelare, ledare och föräldrar i båda lagen verkat för en bra och smidig lösning gällande sammanslagning av lagen. Utan det hade SIK troligen tappat ett antal spelare. Under säsongen har dom jobbat aktivt för att bygga lagkänslan genom aktiviteter som övernattning på IP, bad, grillning och cup i Umeå. 

Detta gör att P11/10 är värdiga årets Intersportstipendie.

 

Motivering Intersportstipendiet för F10:

Laget är riktiga glädjespridare. De har visst på kämparglöd, sammanhållning och ett inkluderande förhållningssätt. I år har de tagit emot nya spelare från andra lag, vilka direkt blivit en del av truppen - tack vare engagerade ledare och positiva lagspelare.
Tjejerna och ledarna ser potential i varandra och peppar till ett fantastiskt lagspel. Fotboll och kamratskap! 
Detta gör att F10 är värdiga årets Intersportstipendie.

Fredrik Liljeblad årets ICA-Stipendiat!
2023-09-11 12:00

 

I samband med fotbollens dag, lördag 9 september, presenterades årets ledarstipendium i samarbete med ICA Supermarket Själevad. 
I år gick priset till Fredrik Liljeblad. Med på fotot ser vi ordförande Andreas Olsson, representant från ICA Andreas Fahlgren samt stipendiat Fredrik Liljeblad. 

Styrelsens motivering:

Han är alltid positiv, både på och utanför planen. Dragit igång spontanträning på fredagar. Ser till klubben som helhet och har bra tankar kring bredden, hur klubben ska göra för att behålla så många spelare som möjligt. Han ställer upp när det behövs, både för sitt lag, andra lag och för föreningen i stort. Han har även under säsongen ingått i Sportgrupp ungdom.

Med detta som bakgrund så har styrelsen valt att utse Fredrik till årets ICA-stipendiat och ungdomsledare i Själevads IK. 

GRATTIS FREDRIK!

Samarbete Själevads IK och TSG Träningsstudion!
2023-09-09 11:46

Nu har du som medlem i Själevads IK möjlighet att teckna träningskort hos TSG till ett förmånligt pris.

 

Ungdom/student 159 kr/månad

Föräldrar: 250 kr/månad

1 månads bindningstid.

 

Du anger att du är medlem i Själevads IK när du köper ditt träningskort.

 

TSG har sina lokaler i Själevad, Själevads industriområde Gålnäs.

Kavelvägen 11.

 

Vid frågor, kontakta Jonas Franzén: jonas@tsg.nu

070-2240906

 

Nyheter från våra lag
F17, 26/10 16:27 
MIX F/P 16, 13/09 20:17 
Dam A-Lag, 13/09 09:31 
 
 
SPONSORER