Själevads IK Damlag

Själevads IK damlag spelar i Division 1 säsongen 2021 i form av seriespel i Division 1 Norrland. En serie som täcker in Norrlandskusten från Alnö i söder till Luleå i norr samt Östersundsrepresentation i väst från IFK Östersund.

Totalt 12 lag som denna säsong tyvärr bara innehåller ett lag från Ångermanland nämligen Själevads IK.
Kvällens match uppskjuten
2021-06-30 11:00

Tyvärr måste vi meddela att kvällens match på Själevads IP i damer div. 1 norrland mellan Själevads IK och Team TG från Umeå är uppskjuten p.g.a. sjukdom hos våra motståndare, Team TG.

Två lovande burväktare
2021-04-29 09:44

Vi presenterar två av Själevads lovande målvakter inför säsongen.

Ida Pettersson och Felicia Démery Edin.

Ida fick sin fotbollsuppfostran i KB-65. Hon är mycket stark i närspelet, orädd och reaktionssnabb. Visar att hon vill vara med och fightas om en startplats.

Felicia kommer från KB-65 via BK Örnen till Själevad . En mycket reaktionssnabb och orädd målvakt. Felicia gör enorma framsteg i sin utveckling till en toppmålvakt säger Jens Carlström (målvaktstränare).

Två målvakter som är beredda att ta upp kampen med Emma Sträng, lagets förstemålvakt de senaste säsongerna.

Två nyförvärv inför säsongen
2021-04-21 17:05
Julia Gustafsson Agnes Viström

Det känns kul att få presentera två unga och mycket lovande spelare som återfinns i Själevad inför säsongen. Nämligen Julia Gustafsson från Betsele IF och Agnes Viström från Domsjö IF och tidigare Mellansels IF.

Julia är en snabb och hårdskjutande spelare som under fjolåret representerade Betsele IF i div. 2. Hon har flyttat till Ö-vik och har under hela försäsongen tränat med Själevad.

Agnes, en talangspelare med mycket stort fotbollskunnande. Hon kommer närmast från Domsjö IF men fostrades i Mellansels IF. Hon är en teknisk och viljestark mittfältare.

Vi hälsar dem båda välkommen till Själevad och hoppas att de ska trivas.

En viktig pusselbit klar för kommande säsong.
2021-04-16 13:47
Johanna Byström

Lagets anfall blir bara starkare och starkare. Nästa viktiga del av det är Johanna Byström.

Johanna som tillhör div. 1’s allra hetaste forward och målgörare kommer att tillföra Själevads redan starka anfall ytterligare styrka. Johanna gör sin andra säsong i Själevad. Vi är tacksamma att få behålla henne för ytterligare en säsong.

Johanna har en otrolig blick för spelet och förmågan att ofta hitta nätet bakom motståndarnas målvakt. Nu hoppas vi på en komplett säsong där Johanna får visa vad hon verkligen kan leverera.

Två energiknippen på mittfältet
2021-03-31 15:04
Matilda Norberg Tindra Öström Foto: Allehanda

Dags att presentera en av Själevads absolut hårdast arbetande och tuffaste spelare. Nämligen Matilda Norberg. Matilda har tyvärr under en längre tid dragits med en svår läkt skada. Men är nu tillbaka med full kraft. Matilda lämnar aldrig planen utan att ha tömt den sista kraftreserven. Hon är trots sin storlek ett kraftpaket som aldrig kliver undan. Det har många motståndare fått erfara.

Tindra Öström kom till Själevad från BIK Sportklubb, Härnösand, under förra säsongen. Hon har visat en stor utveckling och vilja att slåss om en startplats i div. 1. Tindra är en både snabb och teknisk yttermittfältare med riktigt bra driv. Jobbar dessutom alltid hårt.