Själevads IK Damlag

Själevads IK damlag spelar i Division 1 säsongen 2022 i form av seriespel i Division 1 Norrland. En serie som täcker in Norrlandskusten från Huge/Gävle i söder till Trångfors/Boden i norr samt Östersundsrepresentation i väst från IFK Östersund.

Vi fortsätter lagbygget
2022-03-22 16:07
Sanna Halsius Maja Persson

Två spelare klara för kommande säsong. Sanna Halsius och Maja Persson.

Sanna som debuterade i seriespelet i div. 1 förra säsongen och gjorde det med den äran. En hårdskjutande mittfältare som kommer att skrämma livet av många målvakter i sommar.

Maja har även hon erfarenhet av spel i div. 1. Hon är en mycket lovande försvarsspelare som tyvärr varit skadedrabbad i omgångar. Men vi hoppas att hon ska få vara skadefri i år och då med säkerhet starkt konkurrera om en backplats.

Två byggstenar till på plats
2022-03-02 17:03
Marie Dahlberg Ida Zakrisson

Marie Dahlberg och Ida Zakrisson har tecknat in sig för kommande säsong i Själevads IK.

Marie är en energisk och hårt arbetande spelare som aldrig backar ur en närkamp. Hon är otroligt jobbig att möta för en motståndare.

Ida är en comingspelare som gör framsteg hela tiden. Hon kommer med säkerhet att blomma ut den här säsongen.

Två nya förvärv inför säsongen.
2022-02-24 10:52
Stina Nilsson Clara Karlsson Foto: Själevads IK och Umeå IK

Stina Nilsson som ursprungligen kommer från Arnäs via Domsjö är en ytterst lovande spelare. Hon har bl.a. tagits ut och deltagit i Riksläger för ungdomsspelare födda 2005. Stina kommer att bli ett bra tillskott i truppen.

Även målvakten Clara Karlsson har gett klartecken till Själevad. Hon kommer från Umeå IK men har sina rötter i Ö-vik med spel i BK Örnen, Hägglunds och nu senast i Umeå IK. För närvarande studerar hon och spelar fotboll i USA. Hon ansluter under våren. Clara är en rutinerad målvakt trots sin ålder. Hon har stridit om en plats i allsvenska Umeå IK. Men valde studierna och fotbollen i USA detta år.

Två lovande lirare klara.
2022-02-23 16:54

Agnes Viström och Tindra Öström  är trots sin ålder redan erfarna seniorspelare. Båda två gjorde en mycket bra säsong i fjol. Agnes och Tindra är tekniska och bollsäkra spelare som går från klarhet till klarhet. De kommer att vara oerhört viktiga på mittfältet kommande säsong.

Våra ”Amerikanskor” vänder hemåt.
2022-02-21 16:35

Två av våra spelare har under två år spelat fotboll och studerat i USA. Nämligen Matilda Melin och Clara Lindberg. Nu ansluter de till laget lagom till årets seriespel.

Två viktiga delar i lagbygget Själevad. Dessa två har dessutom hunnit med en säsong i USA innan de vänder åter till Sverige. De kommer definitivt inte otränade.

Välkommen hem tjejer.