SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Själevads Idrottsklubb
Fotboll
Folksam försäkrar idrottare!
Läs mer om hur du kontaktar Folksam i händelse av fotbollsrelaterad skada/olycka längst ner på denna sida!
Själevads IK har avtal med "Fysioteamet" för 2022

Själevads IK har tecknat ett avtal för säsongen 2022 med två sjukgymnaster som finns i den gemensamma mottagningspraktiken, "Fysioteamet" på Lasarettsgatan i Örnsköldsvik.

 

För våra medlemmar innebär det att föreningen rekommenderar samtliga medlemmar att, vid behov, söka vård hos någon av dem. Fysioteamet tar emot alla patienter med led och muskelbesvär, även barn och ungdomar, ingen remiss eller besök hos läkare krävs och patientavgiften är densamma som på vårdcentralen, 300:-, eller tom 20 år helt avgiftsfritt.

 

 

Båda två är landstingsanslutna vilket innebär att:

  • ett besök kostar 300 kr
  • frikort gäller
  • kostnadsfritt för barn under 20 år
  • Du behöver ingen remiss

Läs mer om Fysioteamet nedan!

Sjukgymnast Liv Agvald
Liv Agvald

Legitimerad sjukgymnast sedan 2000. Vidareutbildning inom OMT (steg 2 examen), idrottsmedicin och akupunktur. Ansluten till landstinget.

 

Kontakt: 070-225 04 07

Hemsida: http://www.idrottorehab.se/

Sjukgymnast Patrik Edman
Patrik Edman

Legitimerad sjukgymnast sedan 1999 med en OMT (Ortopedisk Manuell Terapi) steg 3 examen 2004. Ansluten till landstinget och samarbetar med de flesta försäkringsbolagen om du är sjukvårdsförsäkrad.

 

Kontakt: 072-507 00 11

Hemsida: http://www.rehabkliniken.nu/

Folksam försäkrar föreningar anslutna till SvFF

Du som spelar i en förening som är ansluten till Svenska Fotbollförbundet omfattas av en olycksfallsförsäkring. Vi samarbetar med Folksam som är ett stabilt och pålitligt försäkringsbolag med lång erfarenhet.


Försäkringen i Folksam ger dig ett tryggt grundskydd, till exempel om du råkar ut för en skada under match eller träning.


Folksam försäkrar idag nio av tio idrottare i Sverige, och hjälper bland annat fotbollsspelare att förebygga skador i projekt som t ex Knäkontroll.


Karl-Erik Nilsson 
Ordförande Svenska Fotbollförbundet


Kontakta Folksam
Det finns flera sätt att anmäla en skada. Gå in på länken nedan för att se vad som passar dig!


 
 
SPONSORER