Arena/Anläggningsgruppens sida
Arena/Anläggningsgruppen ska bestå av minst en föräldrarepresentant från varje lag i föreningen frånsett de yngsta lagen.

Gruppansvarig organiserar och planerar för nödvändiga åtgärder och/eller fortlöpande göromål för och på föreningens anläggningar.
En del av göromålen utförs genom externa tjänster och andra delar utförs genom att gruppen lägger ut uppgifter på föreningens lag.

Uppgift för deltagare:
Se till att planen är kritad och iordningställd inför sitt lags hemmamatcher, göra punktinsatser vid enstaka tillfällen då gruppansvarig kallar.