Bli medlem i Själevads Idrottsklubb
Välkommen till Själevads IK
Vi är en renodlad fotbollsförening som innefattar barn- och ungdomsfotboll för både tjejer och killar samt seniorlag på damsidan och herrsidan. Föreningen finns belägen i Örnsköldsviks Kommun, Ångermanland där orten Själevad ligger ca 5 km söder om Örnsköldsvik.

Säsongen 2019 beräknas vi omfatta ett Bollkulsgäng, 17 ungdomslag samt ett A-lag och ett U-lag på damsidan och ett lag på herrsidan i div 6. Totalt är vi över 500 medlemmar i föreningen varav drygt 100 utgör ledare.

Vårt kansli och huvudanläggning finns på Själevads IP som är vackert belägen ovanför Moälven med en av landets vackraste kyrkor, Själevadskyrkan, i blickfånget. Vi har även tränings- och spelverksamhet under våren på Hampnässkolans, Själevadsskolans och Mycklingplanens grusplan samt U-planen vid Översjäla.

Under vintern tränar lagen, beroende av ålder och träningsmängd, på Hampnässkolan, Själevadskolan, Sundskolan, Geneskolan och Fotbolls-hallen.

Kul att du tittade in!
Kom ihåg att nominera din kandidat till ICAs SIK-Ungdomsledarstipendium!
2019-07-08 12:45

Vi vill att alla medlemmar, spelare, föräldrar m.fl. ska komma in med nomineringar till priset. Priset delas ut vid Fotbollens Dag på Själevads IP lördag 24/8. Det blir sjätte året i rad som denna utmärkelse nomineras och delas ut.

Skicka namnförslag och motivering senast 4/8 till kansliet på mailadress: info@sjalevadsik.se

För gällande kriterier se nedan:

ICA Supermarket Själevads Ungdomsledarstipendium i Själevads IK

Kriterier för nominering (från Själevads IKs styrelse)

Årets Ungdomsledare:

·          Har ett stort engagemang för barnen/ungdomarna/spelarna i föreningen.

·          Bidrar till, och strävar efter, en utveckling av fotbollen och individerna inom föreningen.

·          Är en positiv förebild på och av planen, mot så väl egna spelare/ledare/föräldrar som mot                          motståndarnas.

·          Främjar samhörighetskänslan för föreningen likaväl som för det egna laget.

·          Deltar aktivt i ledarträffar och andra gemensamma aktiviteter.

·          Jobbar för en dynamisk kommunikation och ett positivt samarbete mellan föreningens olika lag                    och åldrar.

Läs mer om detta här Ledarstipendium »

Försäljning av 50/50 lotter för ungdomslag (ej F/P12 el Bollkul)
2019-07-02 12:00

Hej!

Klubbens alla ungdomslag (utom P12/F12/Bollkul) ska sälja 50/50 lotter inför Fotbollens dag som är den 24/8.

Ert lags Arrangemangsgrupps representant är ansvarig för just ditt lag.

Den personen har/kommer att dela ut lotteri blanketten + en beskrivning hur lotteriförsäljningen går till, till varje spelare i laget.

Det är till den personen ni också ska redovisa era sålda lotter.

Ditt lags Arrangemangsgrupps representant behöver pengarna för de sålda lotterna + lotteri blanketten, senast den 16/8.

Förklaring:

Alla spelare i respektive lag får en lista med 20 lottnummer där varje lott kostar 20kr/st.

Man skriver upp namn och telefonnummer på den som köper lotten/lotterna på den listan.

Vinsten är 50% av totala lotteriförsäljningssumman och vinnaren dras på fotbollensdag.
Vinnaren blir kontaktad på telefon om denne inte är på plats.

Resterande 50% går till SIK.

Om alla lotter säljs är vinstsumman väldigt hög, vilket borde locka många att köpa flera lotter.

Minimum att sälja och redovisa per spelare är 5 lotter.
Vi ser såklart att alla försöker sälja sina 20 lotter, vill man sälja fler än 20 st så kontaktar man Frida Jonth (se kontaktuppgifter här nedan).

Eventuella frågor  besvaras av:

Frida Jonth, representant P06 och P09

frida.jonth@profilonline.se

Åsa Andersson, representant P04 och P09

fjardvagen@gmail.com

Åsa & Frida

Kansliet semesterstängt från tis 9/7-sön 4/8
2019-07-01 09:30
Sommar 2019

Vid ärenden som t ex avhämtning av beting, ring Håkan på 070-2090046. Kanslipost kan lämnas av de som har ledarnyckel i korgen mitt emot kanslidörren.

Annars kan ni alltid maila respektive person nedan utifrån ärende:

ordforande@sjalevadsik.se (Andreas Olsson)
material@sjalevadsik.se (Mattias Norlin)
schema@sjalevadsik.se (Tommy Holmgren)
arena@sjalevadsik.se (Daniel Bolmgren)
ungdom@sjalevadsik.se (Paul Rotmans och Marie Edin)
arrangemang@sjalevadsik.se (Lotta Lindmark)
sportgrupp@sjalevadsik.se (Jonas Johansson)
partner@sjalevadsik.se (Mats Nytorp)
seniorfrågor dam: jan-ostman@telia.com (Jan Östman, lagledare)
seniorfrågor herr: lars.sandstrom@metsagroup.com (Lars Sandström, lagledare)

Kansliets mail (info@sjalevadsik.se eller charlotta@sjalevadsik.se) läses ej från 9/7-4/8.

Vi önskar våra medlemmar och andra följare en riktigt härlig sommar 2019!

Själevads IK

Här kommer SIK:s föreningslåt, passa på att ladda ner!!
2019-06-18 08:40
SIK-låt 2019
I samarbete med Mats Byström och Sara Nordesjö Byström har SIK numera en egen låt som ni kan ladda ner här: http://www.sjalevadsik.se/docs/284/6114/SIKL%C3%A5t.mp3
Använd vid alla tänkbara sammanhang som ni kan spela den, såsom på träning, vid cuper, matcher etc!
SIK vill passa på att tacka Mats och Sara för det otroliga jobb de har lagt ner, och så klart de SIK-barn som har deltagit för att ta fram denna låt!
SIK F03/04/05 vidare till final i UDM för F15
2019-06-13 09:14
F03/04/05
Vi önskar dem lycka till i finalen mot Härnösands SKF04. Finalen spelas lör 10/8-19 kl 11.00 i Junsele, anläggning "Kebbe".
Dam A-Lag, 06/07 23:00
Dam A-Lag, 06/07 22:25