Bli medlem i Själevads Idrottsklubb
Välkommen till Själevads IK
Vi är en renodlad fotbollsförening som innefattar barn- och ungdomsfotboll för både tjejer och killar samt seniorlag på damsidan och herrsidan. Föreningen finns belägen i Örnsköldsviks Kommun, Ångermanland där orten Själevad ligger ca 5 km söder om Örnsköldsvik.

Säsongen 2019 beräknas vi omfatta ett Bollkulsgäng, 17 ungdomslag samt ett A-lag och ett U-lag på damsidan och ett lag på herrsidan i div 6. Totalt är vi över 500 medlemmar i föreningen varav drygt 100 utgör ledare.

Vårt kansli och huvudanläggning finns på Själevads IP som är vackert belägen ovanför Moälven med en av landets vackraste kyrkor, Själevadskyrkan, i blickfånget. Vi har även tränings- och spelverksamhet under våren på Hampnässkolans, Själevadsskolans och Mycklingplanens grusplan samt U-planen vid Översjäla.

Under vintern tränar lagen, beroende av ålder och träningsmängd, på Hampnässkolan, Själevadskolan, Sundskolan, Geneskolan och Fotbolls-hallen.

Kul att du tittade in!
Här kommer SIK:s föreningslåt, passa på att ladda ner!!
2019-06-18 08:40
SIK-låt 2019
I samarbete med Mats Byström och Sara Nordesjö Byström har SIK numera en egen låt som ni kan ladda ner här: http://www.sjalevadsik.se/docs/284/6114/SIKL%C3%A5t.mp3
Använd vid alla tänkbara sammanhang som ni kan spela den, såsom på träning, vid cuper, matcher etc!
SIK vill passa på att tacka Mats och Sara för det otroliga jobb de har lagt ner, och så klart de SIK-barn som har deltagit för att ta fram denna låt!
SIK F03/04/05 vidare till final i UDM för F15
2019-06-13 09:14
F03/04/05
Vi önskar dem lycka till i finalen mot Härnösands SKF04. Finalen spelas lör 10/8-19 kl 11.00 i Junsele, anläggning "Kebbe".
Nominera din kandidat till ICAs SIK-Ungdomsledarstipendium!
2019-06-05 08:35

Vi vill att alla medlemmar, spelare, föräldrar m.fl. ska komma in med nomineringar till priset. Priset delas ut vid Fotbollens Dag på Själevads IP lördag 24/8. Det blir sjätte året i rad som denna utmärkelse nomineras och delas ut.

Skicka namnförslag och motivering senast 4/8 till kansliet på mailadress: info@sjalevadsik.se

För gällande kriterier se nedan:

ICA Supermarket Själevads Ungdomsledarstipendium i Själevads IK

Kriterier för nominering (från Själevads IKs styrelse)

Årets Ungdomsledare:

·          Har ett stort engagemang för barnen/ungdomarna/spelarna i föreningen.

·          Bidrar till, och strävar efter, en utveckling av fotbollen och individerna inom föreningen.

·          Är en positiv förebild på och av planen, mot så väl egna spelare/ledare/föräldrar som mot                          motståndarnas.

·          Främjar samhörighetskänslan för föreningen likaväl som för det egna laget.

·          Deltar aktivt i ledarträffar och andra gemensamma aktiviteter.

·          Jobbar för en dynamisk kommunikation och ett positivt samarbete mellan föreningens olika lag                    och åldrar.

Läs mer om detta här Ledarstipendium »

Feltryckt i tidningen 7 om match 2/6 för div 1 dam
2019-05-29 12:17
OBS! Feltryckt i tidningen 7 om div 1 damer match, plats SKYTTIS IP och inget annat.
Söndag 2/6 kl 14.00.
Välkomna!
Profilprodukter i kiosk och på kansliet
2019-05-27 15:14
Mössa 2019
Nu har vi fått leverans av mössor!

SIK mössa 100 kr
SIK buff 50 kr
Vattenflaska 30 kr

Finns att köpa i kiosken på IP när matcherna drar igång där, eller på kansliet.
Välkomna!