SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Välkommen till Själevads IK
Vi är en renodlad fotbollsförening som innefattar barn- och ungdomsfotboll för både tjejer och killar samt seniorlag på damsidan och herrsidan. Föreningen finns belägen i Örnsköldsviks Kommun, Ångermanland där orten Själevad ligger ca 5 km söder om Örnsköldsvik. 

Säsongen 2021 beräknas vi omfatta två Bollkulsgäng, 18 ungdomslag samt ett A-lag och ett U-lag på damsidan och ett lag på herrsidan i div 6. Totalt är vi över 500 medlemmar i föreningen varav drygt 100 utgör ledare.

Vårt kansli och huvudanläggning finns på Själevads IP som är vackert belägen ovanför Moälven med Sveriges vackraste kyrka, Själevadskyrkan, i blickfånget. Vi har även tränings- och spelverksamhet under våren på Hampnässkolans, Själevadskolans och Mycklingplanens grusplan samt U-planen vid Översjäla.

Under vintern tränar lagen, beroende av ålder och träningsmängd, på Hampnässkolan, Själevadskolan, Sundskolan, Geneskolan och Fotbolls-hallen.

Kul att du tittade in!
Årets damspelare, årets domare och årets ungdomspris ÅFF
2021-03-05 11:00
Amanda Norberg, Christer Persson och Elin Eriksson

Årets damspelare, Amanda Norberg

Amanda visar en otrolig vilja och kärlek till fotbollen. Amanda var under säsongen 2019 svårt skadad och kunde överhuvudtaget inte träna eller spela fotboll. Hon anslöt då till tränarstaben för vårt andra lag och förde dem till serieseger. När hon under fjolårssäsongen återkom till spel i vårt A-lag klev hon in och dominerade från sin mittbacksplats. Amanda är en av div. 1 Norrland allra bästa försvarsspelare.

 

Årets domare, Christer Persson

Christer är, med sin erfarenhet och ödmjukhet, samt sitt sätt att genomföra sina uppdrag en god ambassadör för domarskapet i Ångermanland. En stabil domare som under säsongen varit en viktig kugge i våra högsta serier och en god förebild för våra yngre domare. Hans ödmjukhet både på planen samt mot sina kollegor och hans vilja att ställa upp gör honom till en väl värd vinnare av årets utmärkelse.

 

Årets ungdomspris, Elin Eriksson

Elin har under hela vår verksamhet varit en stabil och ständigt utvecklande spelare. Elin har med sin fina spelförståelse och blick för spelet varit en given kandidat till våra samlingar. Vi upplever även Elin som en trygg spelare som också har en fin förmåga att göra sina medspelare bättre och tryggare i sina roller. Dessutom är hon en tuff spelare att möta då hon aldrig ger upp. Elin spelade tidigare i KB65 där hon fick en bra utbildning och grund men har nu tagit steget till Själevad IK för att utvecklas ytterligare, Elin går även fotbollsgymnasiet i Örnsköldsvik.

 

Läs mer på ÅFF:s sida om de som fick pris: https://angermanland.svenskfotboll.se/nyheter/2021/arsmote-2021/

 

Stort grattis till er!

Avgifter och beting säsongen 2021
2021-03-04 08:00

På årsmötet beslutades om årets avgifter som är oförändrade från förra året. 

Passa på att hämta ut betingsprodukter hos OD Profile som en del av det ni vill använda för eget bruk eller sälja vidare innan den 30/4-21. Då får föreningen extra sponsring av Miljökassen/OD Profile.

Avgifter och beting 2021.pdf

Betingsutskick 2021 .pdf

Själevads IK beställningslista Toa plus hushåll(1).pdf

Själevads IK beställningslista Panten&Returen(1).pdf

Avgifter och beting » Beställningformulär Ölandsplast 2021.pdf

 

(Denna säsong finns inte Själahäftet som betingsprodukt, utan ev dyker det upp i föreningen senare).

 

Nu ser vi fram emot en härlig fotbollssäsong!!!

 

Uppdaterade riktlinjer från 1 mars 2021 - Fritidsenheten Örnsköldsviks Kommun
2021-02-26 09:41

Från och med den 1 mars stoppas återigen enstaka matcher och tävlingar för barn och unga födda 2005 och senare och det innebär att det endast tillåts matcher och tävlingar för de som klassas av sitt förbund som yrkesmässig idrott.

 

Föreningsledd träning är tillåtet för födda 2002 eller senare inomhus och när det gäller utomhus så tillåts också födda 2001 och tidigare att träna, viktigt dock att man följer de riktlinjer och direktiv som finns.

 

Den tid man hyr gäller för ordinarie lag/grupp, det vill säga inga alliansgrupper och inte heller blandade grupper mellan föreningar eller mellan lag inom egna föreningen.

 

Bokningar för andra målgrupper kommer inte att godkännas tillsvidare.

 

Vi vill bara påminna om att föreningar och ni som bokar i privat regi själva behöver avboka era tider i våra idrotts- och badanläggningar.

 

Anledningen är att det är svårt för lokalbokningen att bedöma om det bedrivs barn- och ungdomsverksamhet som är undantagen stängningen eller om ni som förening själva bedömt att även den typen av verksamhet behöver avbokas.

 

Just nu kan du avboka lokal med kort varsel utan avgift.

 

Riktlinjerna finns bifogade som PDF.

Riktlinjer gällande kommunala idrottslokaler och idrottsanläggningar inomhus.pdf »

Riktlinjer gällande kommunala idrottsanläggningar utomhus.pdf »

 

/Fritidsenheten

Örnsköldsvik Kommun

Efter årsmötet igår
2021-02-25 11:55
Avgående styrelse Paul Rotmans samt Susanne Lindström från valberedningen
Även i år hade vi möjlighet att ha vår hedersmedlem Anders Rönquist som årsmötesordförande. Detta år hade vi årsmötet via Teams.
Sedan så avtackades avgående i styrelsen Paul Rotmans för hans gedigna styrelsearbete. Tack även till valberedningens sammankallande Susanne Lindström som avgår. Nyinvald i styrelsen är Susann Genegård Ivarsson, så henne hälsar vi varmt välkommen!

På konstituerande mötet beslutades det att styrelsen ser ut enligt följande:
Andreas Olsson - ordförande
Caroline Lindvall Persson - sekreterare
Johan Nyberg - kassör
Ledamöter:
LindaLisa Carlsson
Marie Edin
Martin Palm
Tommy Holmgren
Åsa Andersson
Susann Genegård Ivarsson, nyinvald
Inskrivning av nya fotbollsgrupper, flickor och pojkar 2014 samt Bollkul 2015-2016
2021-02-23 08:30
Snart dags för årets inskrivning för F/P14 samt Bollkul för F/P 2015-2016.
Tisdag 23 mars med Drop-in kl 18.00-20.00
Själevads IP, Klubblokalen
(Byggnaden längst in på anläggningen)
Prästsundsvägen 1
894 31  Själevad

Representant från UK finns på plats och tar emot er i klubblokalen och bemannar inskrivningen.
Om ni inte har möjlighet att komma förbi på inskrivning så kan ni anmäla här på länken:De steg som gäller för Flickor och Pojkar 2014:
1. Skriv in barnet/barnen i samband med inskrivningskvällen eller kontakta SIK kansli, info@sjalevadsik.se. Eller anmäl i länken ovan.
2. Grundläggande att x antal föräldrar för aktuella grupper engagerar sig som ledare för att grupperna ska kunna komma igång. 
3. Efter att grupperna är klarlagda kallas till föräldramöte med styrelserepresentant på plats. Detta kan också ske i samband med första träning.
4. Grupperna brukar rulla igång med fotbollsträning i slutet av maj/början av juni.
5. För F och P14 finns möjlighet att spela i "Sammandragsspel" mot jämnåriga på Billsta IP. Sammandragen äger i år rum xx juni samt xx aug.

Bollkul för Flickor och Pojkar 2015-2016:
1. Inskrivning på samma sätt enligt ovan.
2. Bollkul förutsätter att fler föräldrar engagerar sig för att aktiviteten ska bli en verklighet vilket också uppges intresse och vilja för i samband med inskrivning.
3. Om tillräckligt många ledare finns (utifrån antalet barn) så beräknas aktiviteten komma igång i slutet av maj/början av juni med en timmes bollkul i veckan. Är du intresserad att vara ledare, kontakta kansliet på 0660-37 86 58 eller via mail på info@sjalevadsik.se.

Mixade grupper för Bollkul och det är i år även uppdelat på årskullar. D v s en grupp för f.2015 och en grupp för f.2016.

Du som redan finns som medlem i Själevads IK utifrån deltagande i Bollkul under fjolåret (2014-2015) är redan inskriven och behöver inte upprepa proceduren! Meddela dock självklart till kansliet om ditt barn inte vill spela fotboll 2021.

VÄLKOMNA!
Själevads Ungdomskommitté och Kansli
Nyheter från våra lag
Dam A-Lag, 05/03 08:23 
Herr Div 6, 21/02 21:42 
F17, 15/02 21:13 
 
 
SPONSORER