Välkommen till Själevads IK
Vi är en renodlad fotbollsförening som innefattar barn- och ungdomsfotboll för både tjejer och killar samt seniorlag på damsidan och herrsidan. Föreningen finns belägen i Örnsköldsviks Kommun, Ångermanland där orten Själevad ligger ca 5 km söder om Örnsköldsvik.

Säsongen 2019 beräknas vi omfatta ett Bollkulsgäng, 17 ungdomslag samt ett A-lag och ett U-lag på damsidan och ett lag på herrsidan i div 6. Totalt är vi över 500 medlemmar i föreningen varav drygt 100 utgör ledare.

Vårt kansli och huvudanläggning finns på Själevads IP som är vackert belägen ovanför Moälven med en av landets vackraste kyrkor, Själevadskyrkan, i blickfånget. Vi har även tränings- och spelverksamhet under våren på Hampnässkolans, Själevadsskolans och Mycklingplanens grusplan samt U-planen vid Översjäla.

Under vintern tränar lagen, beroende av ålder och träningsmängd, på Hampnässkolan, Själevadskolan, Sundskolan, Geneskolan och Fotbolls-hallen.

Kul att du tittade in!
Tyck till om ny idrottspolicy och idrottsstrategi - Ö-viks kommun
2020-01-21 12:02

Hej,

Ö-viks kommun har skickat ut uppmaning att medlemmar och aktiva i föreningslivet ska lämna synpunkter på ny policy och idrottsstrategi. Se nedan:

Fritidsenheten har i dialog och samverkan med samtliga förvaltningar i kommunen arbetat fram förslag till idrottspolicy och idrottsstrategi för hur kommunen ska arbete med idrottspolitiska frågor.

Under perioden 17 januari till och med 31 mars 2020 finns möjlighet att lämna synpunkter på förslagen.

Nu vill vi veta vad er idrottsförening tycker. Era synpunkter är viktiga för att hjälpa oss i arbetet att utveckla och skapa förutsättningar till ett fysiskt och aktivt liv för kommunens medborgare. Medlemmar och aktiva i föreningslivet i Örnsköldsvik är särskilt välkomna att läsa och tycka till om förslagen.

Synpunkterna blir ett värdefullt underlag att ta hänsyn till innan slutgiltigt förslag lämnas över till kommunfullmäktige för beslut.

Lämna era synpunkter via webbformuläret på hemsidan:

Ni kan även skicka era synpunkter till: tipsafritid@ornskoldsvik.se. Ange remissvar: Idrottspolicy.

Johan Strömqvist

Fritidskonsulent - Idrottsstrateg

johan.stromqvist@ornskoldsvik.se

God jul och gott nytt år!
2019-12-13 14:00

Styrelsen samt kansliet vill önska er alla en riktigt God Jul & Gott nytt år.

Kansliet håller stängt dessa dagar fram till jul och under mellandagarna:

Måndag 16/12

Tisdag 17/12

Måndag 23/12

Fredag 27/12

Samt röda dagar.

25% julklappsdagar på Intersport 11-15 dec
2019-12-12 11:59
Intersport 11-15 dec 2019

Missa inte julklappsdagar hos vår samarbetspartner Intersport 11–15 december. Passa på att handla sport och sportmode från välkända varumärken - just nu med minst 25% rabatt på allt. Ge bort sport i jul! Välkommen till din närmsta Intersportbutik eller intersport.se!

*Erbjudandet gäller 11–15 december på ord.pris, dock ej på cykel, presentkort, elektronik, föreningskläder/teamkläder eller beställningsvaror.

PÅMINNELSE - Frukostföreläsning med Måns Lööf, 15 december Scandic Nord Örnsköldsvik
2019-12-10 09:40

Den förutsägbara ledaren - Dolda utmaningar i ledarskapet
En föreläsning som ger inspiration, tips och råd om hur man bemöter barn och ungdomar med exempelvis ADHD, Aspergers syndrom och andra osynliga funktionsnedsättningar.
En del av dagens idrottsstjärnor har upplevts som de ”jobbiga barnen”… då är ledarskapet A och O.

Läs hela inbjudan i bifogad fil...

Inbjudan Måns L Örnsköldsvik.pdf »

Hoodtröjan, sista dag att beställa 28/11-19 enligt nedan
2019-11-27 11:59
Intersport erbjuder våra medlemmar en svart hoodtröja från Umbro inkl SIK-logga och Intersport för 199 kr. Finns i vuxenstorlek XS-XL.
Det är dock begränsat antal som de kan erbjuda och gäller så länge de finns i lager.
Vill ni beställa, så maila material@sjalevadsik.se senast 28/11-19. Därefter skickas beställningen in. Föreningen återkommer om info runt detta när det beräknas levereras.
Vid frågor: Maila material@sjalevadsik.se, Mattias Norlin

Detta är en beställningsvara och ingår inte i Intersports övriga rabattkampanjer. Hoodtröjan finns ej för provning och går ej att beställa via webbshopen.
Dam A-Lag, 13/01 08:35
Dam A-Lag, 09/01 08:43