SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Välkommen till Själevads IK
Vi är en renodlad fotbollsförening som innefattar barn- och ungdomsfotboll för både tjejer och killar samt seniorlag på damsidan och herrsidan. Föreningen finns belägen i Örnsköldsviks Kommun, Ångermanland där orten Själevad ligger ca 5 km söder om Örnsköldsvik. 

Säsongen 2021 beräknas vi omfatta två Bollkulsgäng, 18 ungdomslag samt ett A-lag och ett U-lag på damsidan och ett lag på herrsidan i div 6. Totalt är vi över 500 medlemmar i föreningen varav drygt 100 utgör ledare.

Vårt kansli och huvudanläggning finns på Själevads IP som är vackert belägen ovanför Moälven med Sveriges vackraste kyrka, Själevadskyrkan, i blickfånget. Vi har även tränings- och spelverksamhet under våren på Hampnässkolans, Själevadskolans och Mycklingplanens grusplan samt U-planen vid Översjäla.

Under vintern tränar lagen, beroende av ålder och träningsmängd, på Hampnässkolan, Själevadskolan, Sundskolan, Geneskolan och Fotbolls-hallen.

Kul att du tittade in!
Sista dag för uthämtning av betingsprodukter 17/9
2021-09-14 13:00
Hej,

 

deadline för att uthämta produkter på höstens beting är nu på fredag 17/9. D v s uthämtning av produkter hos OD Profile. Deras adress är Gottnevägen 47 i Själevad. Läs mer här: 

http://www.sjalevadsik.se/nyheter/?ID=59707&NID=785921


Har ni frågor runt betinget, hör med ert lags betingsansvarig eller lagledare som kan vidareförmedla.

Mvh
SIK

Fotbollens dag
2021-09-10 08:39

Hej,

 

för Fotbollens dag fick vi en förtjänst på 25 307 kr, så bra jobbat alla ni som var involverade i föreningens årliga Fotbollens dag. Ett stort tack även till er som stöttar med att handla vid våra stationer och till våra sponsorer!

 

Avslutning Utskick till lagledare från SIK Utv F/P--F14-P14
2021-09-07 08:15

Hej!

 

Snart börjar vi vara i slutet av fotbollssäsongen och då är det även dags för lagens avslutningar.

I år, som tidigare år, så får ungdomslagen (SIK Utv F/P--F14-P14) hämta ut en goodiebag på ICA och göra sin avslutning när det passar laget.

Under denna vecka, v.36, onsdag och torsdag 8-9/9, så är man välkommen att hämta lagets goodiebag på ICA. Lagets påse står vid caféborden på ICA.

Vi tackar för denna säsong och hoppas att vi ses nästa år igen.
Har ni frågor, ring Åsa Andersson i arrgruppen på 070-573 57 04.

Mvh 
SIK

Föreningsdagar Intersport
2021-09-06 09:00
Intersport

Hej på er!

Just nu har vår samarbetspartner Intersport 25% på allt i butik och på intersport.se, ett perfekt läge att köpa det ni behöver för en aktiv höst.

När du handlar allt från fotbollsskor och hockeyklubbor till regnkläder, sneakers och sportmode på Intersport får både du och vår föreningen bonus. För du har väl valt vår förening att stötta extra på ”Mina sidor”?

Läs mer här:

Intersport » foreningsdagar-epost-pdf.pdf

 

Lisa Norberg årets ICA-stipendiat
2021-08-30 13:00
Susann Genegård Ivarsson från styrelsen, ICA-stipendiat Lisa Norberg och ordförande Andreas Olsson

I samband med damlagets hemmamatch lördag 21 augusti, presenterades årets Ledarstipendium i samarbete med ICA Supermarket i Själevad. I år gick priset till Lisa Norberg. Priset utdelades till Lisa i helgen. Med på fotot ser vi representant från UK/styrelseledamot Susann Genegård Ivarsson, stipendiat Lisa Norberg och föreningsordförande Andreas Olsson.

 

Styrelsens motivering:

Lisa är verkligen den som kännetecknar en eldsjäl. Hon har varit i klubben i många år. Hon har alltid med stor entusiasm ställt upp och stöttat både ledare och spelare.

 

Med ett enormt driv och en positiv inställning sprider hon glädje och kunskap i föreningen. En ideell förening klarar sig inte utan en Lisa! Det är inte en dag för tidigt som den här utmärkelsen nu tilldelas en varm och klarsynt ledare.

Med detta som bakgrund så har styrelsen valt att utse Lisa till årets ICA-stipendiat.

 

Styrelsen

 

GRATTIS LISA!

Nyheter från våra lag
 
 
SPONSORER