Välkommen till Själevads IK
Vi är en renodlad fotbollsförening som innefattar barn- och ungdomsfotboll för både tjejer och killar samt seniorlag på damsidan och herrsidan. Föreningen finns belägen i Örnsköldsviks Kommun, Ångermanland där orten Själevad ligger ca 5 km söder om Örnsköldsvik.

Säsongen 2020 beräknas vi omfatta två Bollkulsgäng, 17 ungdomslag samt ett A-lag och ett U-lag på damsidan och ett lag på herrsidan i div 6. Totalt är vi över 500 medlemmar i föreningen varav drygt 100 utgör ledare.

Vårt kansli och huvudanläggning finns på Själevads IP som är vackert belägen ovanför Moälven med Sveriges vackraste kyrka, Själevadskyrkan, i blickfånget. Vi har även tränings- och spelverksamhet under våren på Hampnässkolans, Själevadskolans och Mycklingplanens grusplan samt U-planen vid Översjäla.

Under vintern tränar lagen, beroende av ålder och träningsmängd, på Hampnässkolan, Själevadskolan, Sundskolan, Geneskolan och Fotbolls-hallen.

Kul att du tittade in!
Erbjudande SIK-jacka eller/och SIK-hoodie via Intersport
2020-10-22 14:53
Hoodie eller jacka, prova och beställ 26/10-7/11-20.
Vecka 44-45, mån 26/10- lör 7/11-20 kan ni prova och beställa dessa hos Intersport.
Vi har glädjen att än en gång kunna erbjuda våra medlemmar denna fina föreningsjacka och hoodie.
De finns att prova och beställa hos Intersport, Hamngatan 13, 891 33  Örnsköldsvik.
Erbjudandet gäller endast under ovanstående period.
(Detta är en beställningsvara och ingår inte i Intersports övriga rabattkampanjer).

Kvarglömt/upphittat, bortskänkes 17/9
2020-09-08 10:23
Hämtas t o m 20200917
Hej,

det finns kvarglömda kläder och övrigt som glömts under säsongen. Det ligger i en plastback i själva huvudentrén där man går in till 11-mannaplanen. Finns kvar för avhämtning t o m 17/9.

Det som finns kvar, tvättas o skänkes till välgörande ändamål.

SIK
Sanna Berglund och Tindra Öström - regionalt läger
2020-09-07 12:00
Sanna och Tindra
Grattis till dem, då de har blivit uttagna till regionalt läger!
Föreningsdagar Intersport V.37 (7/9-13/9)
2020-09-04 10:03
Intersport

Den 7–13 september är det föreningsdagar hos vår samarbetspartner Intersport och ni får en exklusiv rabatt om 25% på allt*. Passa på att köpa allt från sneakers och jackor till träningskläder och prylarna för kommande idrottssäsong.

Visa upp detta inlägg i butiken eller använd rabattkoden FÖRENING25 på intersport.se. *Erbjudandet gäller 7–13 september på ord.pris, dock ej på presentkort, hockey, elektronik, cyklar, träningsmaskiner, studsmattor, Hövding, Thule, föreningskläder/teamkläder eller beställningsvaror. #intersport #foreningsdagar

foreningsdagar_v37.pdf »

Intersportstipendium till F13 och P06
2020-08-28 08:00
F13, Intersports representant Stefan Karlsson delade ut två Intersportstipendium och P06.
I lördags fick 2 ungdomslag varsitt Intersportstipendie, F13 och P06. De hade högst träningsnärvaro, så bra jobbat! Intersports representant Stefan Karlsson delade ut stipendierna.

Motivering Intersportstipendiet: För att bli ett sammansvetsat gäng både på och utanför planen är träningen tillsammans avgörande. När många deltar flitigt på träningarna blir allt roligare, övningarna går lättare, man lär känna varandra, både som person och fotbollsspelare. Dessutom skapas en sammanhållning i laget som gör det lättare att ta motgångar och roligare att fira framgångar. Därför vill Själevads IK:s styrelse tillsammans med Intersport tilldela var sitt stipendium till ett flicklag och ett pojklag som hittills under säsongen visat högst träningsnärvaro.