Välkommen till Själevads IK
Vi är en renodlad fotbollsförening som innefattar barn- och ungdomsfotboll för både tjejer och killar samt seniorlag på damsidan och herrsidan. Föreningen finns belägen i Örnsköldsviks Kommun, Ångermanland där orten Själevad ligger ca 5 km söder om Örnsköldsvik.

Säsongen 2020 beräknas vi omfatta två Bollkulsgäng, 18 ungdomslag samt ett A-lag och ett U-lag på damsidan och ett lag på herrsidan i div 6. Totalt är vi över 500 medlemmar i föreningen varav drygt 100 utgör ledare.

Vårt kansli och huvudanläggning finns på Själevads IP som är vackert belägen ovanför Moälven med Sveriges vackraste kyrka, Själevadskyrkan, i blickfånget. Vi har även tränings- och spelverksamhet under våren på Hampnässkolans, Själevadskolans och Mycklingplanens grusplan samt U-planen vid Översjäla.

Under vintern tränar lagen, beroende av ålder och träningsmängd, på Hampnässkolan, Själevadskolan, Sundskolan, Geneskolan och Fotbolls-hallen.

Kul att du tittade in!
Föreningsdagar 10/8-16/8, 25% på Intersport
2020-08-05 09:11
Intersport
Den 10–16 augusti är det föreningsdagar hos vår samarbetspartner Intersport och ni får en exklusiv rabatt om 25% på allt*. Passa på att köpa allt från sneakers och jackor till träningskläder och prylarna för kommande idrottssäsong.
Visa upp detta inlägg i butiken eller använd rabattkoden FÖRENING25 på intersport.se.
*Erbjudandet gäller 10–16 augusti på ord.pris, dock ej på presentkort, elektronik, cyklar, träningsmaskiner, studsmattor, Hövding, Thule, golf, föreningskläder/teamkläder eller beställningsvaror.
Kansliet semesterstängt från fre em 3/7-sön 2/8
2020-07-03 15:00
Sommar 2020
Välkommen åter 3/8 vid kontakt med kansliet. Mail: info@sjalevadsik.se eller tel 0660-37 86 58.

För att nå föreningens kontaktgrupper, maila:
ordforande@sjalevadsik.se (Andreas Olsson)
material@sjalevadsik.se (LindaLisa Carlsson)
schema@sjalevadsik.se (Tommy Holmgren)
arena@sjalevadsik.se (Daniel Bolmgren), ring Håkan Norberg 070-2090046
ungdom@sjalevadsik.se (Paul Rotmans)
arrangemang@sjalevadsik.se (Åsa Andersson)
sportgrupp@sjalevadsik.se (Jonas Johansson)
partner@sjalevadsik.se (Mats Nytorp) eller 070-541 80 32
Senior dam, Jan Östman: jan-ostman@telia.com
Senior herr, Crister Persson: bjorna27@gmail.com

Trevlig sommar önskar Charlotta på kansliet!

Beställning hos Intersport
2020-06-15 10:14

Vår Själevads IK:s webbshop stänger nu på onsdag den 17 juni, så passa på att lägga era beställningar eller kompletteringar senast 16 juni.

Webbshopen öppnas åter den 17 juli.

Trevlig fotbolls sommar hälsar INTERSPORT

Nominera din kandidat till ICAs SIK-Ungdomsledarstipendium!
2020-06-10 08:40

Vi vill att alla medlemmar, spelare, föräldrar m.fl. ska komma in med nomineringar till priset. Priset delas ut vid Fotbollens Dag på Själevads IP lördag 22/8. Det blir sjätte året i rad som denna utmärkelse nomineras och delas ut.

Skicka namnförslag och motivering senast 2/8 till kansliet på mailadress: info@sjalevadsik.se

För gällande kriterier se nedan:

ICA Supermarket Själevads Ungdomsledarstipendium i Själevads IK

Kriterier för nominering (från Själevads IKs styrelse)

Årets Ungdomsledare:

·          Har ett stort engagemang för barnen/ungdomarna/spelarna i föreningen.

·          Bidrar till, och strävar efter, en utveckling av fotbollen och individerna inom föreningen.

·          Är en positiv förebild på och av planen, mot så väl egna spelare/ledare/föräldrar som mot                          motståndarnas.

·          Främjar samhörighetskänslan för föreningen likaväl som för det egna laget.

·          Deltar aktivt i ledarträffar och andra gemensamma aktiviteter.

·          Jobbar för en dynamisk kommunikation och ett positivt samarbete mellan föreningens olika lag                    och åldrar.

Läs mer om detta här Ledarstipendium »

Gräsplaner
2020-06-01 11:16

Hej alla gröna vänner!

Många är vi som längtar efter att få börja beträda våra gräsplaner.

För er som hoppats på gräspremiär redan i dagarna måste jag

tyvärr grusa era planer. Kraftig isbränna och det kalla vädret i Maj månad

har gjort att gräset lyst med sin frånvaro.

Med varmare väder och bevattning av planerna siktar vi på att öppna planerna

fredag kväll, 5e Juni.

Då gräset inte hunnit växa till och rota sig så bra ännu är det viktigt att alla

lag hjälps åt att trampa tillbaka tuvor efter träning och match.

Om ni har funderingar kopplade till anläggningsfrågor tar ni i första hand det

med erat lags arenarepresentant.

Daniel Bolmgren

Arena/anläggninsansvarig