Bli medlem i Själevads Idrottsklubb
Välkommen till Själevads IK
Vi är en renodlad fotbollsförening som innefattar barn- och ungdomsfotboll för både tjejer och killar samt seniorlag på damsidan och herrsidan. Föreningen finns belägen i Örnsköldsviks Kommun, Ångermanland där orten Själevad ligger ca 5 km söder om Örnsköldsvik.

Säsongen 2019 beräknas vi omfatta ett Bollkulsgäng, 17 ungdomslag samt ett A-lag och ett U-lag på damsidan och ett lag på herrsidan i div 6. Totalt är vi över 500 medlemmar i föreningen varav drygt 100 utgör ledare.

Vårt kansli och huvudanläggning finns på Själevads IP som är vackert belägen ovanför Moälven med en av landets vackraste kyrkor, Själevadskyrkan, i blickfånget. Vi har även tränings- och spelverksamhet under våren på Hampnässkolans, Själevadsskolans och Mycklingplanens grusplan samt U-planen vid Översjäla.

Under vintern tränar lagen, beroende av ålder och träningsmängd, på Hampnässkolan, Själevadskolan, Sundskolan, Geneskolan och Fotbolls-hallen.

Kul att du tittade in!
Glöm inte Fotbollens Dag lör 24/8 kl 11.00-16.00, välkomna!
2019-08-21 08:38
24/8-19
Årets traditionella föreningsdag, Fotbollens Dag, är nu spikad. Vi kör så det ryker lördag 24 augusti med start kl 11.00 och avrundar ca kl 16.00.

Dagen kommer att läggas upp genom att våra lag erhåller specifika uppdrag/uppgifter som man bär ansvar över att det ska fungera. Uppgifterna har Arrangemangsgruppen redan erhållit.

I vanlig ordning har vi uppmanat våra barn- och ungdomslag att om möjligt lägga in/flytta hemmamatcher så att vi får en bra mix av spelform och åldrar av matcher här på anläggningen under just Fotbollens Dag. Tänk dock till med tider och ev behov av tillgång till omklädningsrum. Vi har ju bara 4 st sådana att nyttja.

För aktuella matchtider, kolla föreningskalendern. SIK Dam div 1 har match kl 14.00 mot Team TG FF. I  år är det fri entré på matchen på Fotbollens Dag så kom och heja!!

Parkering 20 kr på Fotbollens Dag, då ingår putsning av framrutan.

Nytt för i år! Swish kan tas på alla stationer och kontanter funkar också.

Notera/Boka in datumet i Era kalendrar!

Välkomna!

Själevads IK
Arrangemangsgrupp
25% INTERSPORT
2019-08-14 12:05

Den 14-18 augusti önskar vi alla medlemmar välkomna på exklusiva föreningsdagar hos vår samarbetsparter INTERSPORT! Som medlem får du 25% rabatt på allt i butiken*. Passa på att handla inför skolstarten och höstens idrottssäsong. Visa upp detta inlägg i någon av våra butiker för att erhålla rabatten eller använd rabattkoden Förening25 på intersport.se. *Erbjudandet gäller 14-18 augusti på ord.pris, dock ej på cykel, presentkort, elektronik, föreningskläder/teamkläder eller beställningsvaror. #intersport #foreningsdagar

Fotbollens Dag - Lör 24 augusti, 11.00-16.00
2019-08-13 12:15
24/8-19

För aktuella matchtider, kolla föreningskalendern. SIK Dam div 1 har match kl 14.00 mot Team TG FF. I  år är det fri entré på matchen på Fotbollens Dag så kom och heja!!

Parkering 20 kr på Fotbollens Dag, då ingår putsning av framrutan.

Nytt för i år! Swish kan tas på alla stationer och kontanter funkar också.

Notera/Boka in datumet i Era kalendrar!

Välkomna!

Själevads IK
Arrangemangsgrupp
Klara Nyberg uttagen till dubbellandskamp i Polen
2019-07-30 09:27
11-15 augusti F16/03. Förbundskapten Pia Sundhage har tagit ut följande spelare:

SIK önskar Klara lycka till!
Kom ihåg att nominera din kandidat till ICAs SIK-Ungdomsledarstipendium!
2019-07-08 12:45

Vi vill att alla medlemmar, spelare, föräldrar m.fl. ska komma in med nomineringar till priset. Priset delas ut vid Fotbollens Dag på Själevads IP lördag 24/8. Det blir sjätte året i rad som denna utmärkelse nomineras och delas ut.

Skicka namnförslag och motivering senast 4/8 till kansliet på mailadress: info@sjalevadsik.se

För gällande kriterier se nedan:

ICA Supermarket Själevads Ungdomsledarstipendium i Själevads IK

Kriterier för nominering (från Själevads IKs styrelse)

Årets Ungdomsledare:

·          Har ett stort engagemang för barnen/ungdomarna/spelarna i föreningen.

·          Bidrar till, och strävar efter, en utveckling av fotbollen och individerna inom föreningen.

·          Är en positiv förebild på och av planen, mot så väl egna spelare/ledare/föräldrar som mot                          motståndarnas.

·          Främjar samhörighetskänslan för föreningen likaväl som för det egna laget.

·          Deltar aktivt i ledarträffar och andra gemensamma aktiviteter.

·          Jobbar för en dynamisk kommunikation och ett positivt samarbete mellan föreningens olika lag                    och åldrar.

Läs mer om detta här Ledarstipendium »

Dam A-Lag, 17/08 17:24
Dam A-Lag, 10/08 19:45