Välkommen till Själevads IK
Vi är en renodlad fotbollsförening som innefattar barn- och ungdomsfotboll för både tjejer och killar samt seniorlag på damsidan och herrsidan. Föreningen finns belägen i Örnsköldsviks Kommun, Ångermanland där orten Själevad ligger ca 5 km söder om Örnsköldsvik.

Säsongen 2019 beräknas vi omfatta ett Bollkulsgäng, 17 ungdomslag samt ett A-lag och ett U-lag på damsidan och ett lag på herrsidan i div 6. Totalt är vi över 500 medlemmar i föreningen varav drygt 100 utgör ledare.

Vårt kansli och huvudanläggning finns på Själevads IP som är vackert belägen ovanför Moälven med en av landets vackraste kyrkor, Själevadskyrkan, i blickfånget. Vi har även tränings- och spelverksamhet under våren på Hampnässkolans, Själevadsskolans och Mycklingplanens grusplan samt U-planen vid Översjäla.

Under vintern tränar lagen, beroende av ålder och träningsmängd, på Hampnässkolan, Själevadskolan, Sundskolan, Geneskolan och Fotbolls-hallen.

Kul att du tittade in!
25% julklappsdagar på Intersport 11-15 dec
2019-12-12 11:59
Intersport 11-15 dec 2019

Missa inte julklappsdagar hos vår samarbetspartner Intersport 11–15 december. Passa på att handla sport och sportmode från välkända varumärken - just nu med minst 25% rabatt på allt. Ge bort sport i jul! Välkommen till din närmsta Intersportbutik eller intersport.se!

*Erbjudandet gäller 11–15 december på ord.pris, dock ej på cykel, presentkort, elektronik, föreningskläder/teamkläder eller beställningsvaror.

PÅMINNELSE - Frukostföreläsning med Måns Lööf, 15 december Scandic Nord Örnsköldsvik
2019-12-10 09:40

Den förutsägbara ledaren - Dolda utmaningar i ledarskapet
En föreläsning som ger inspiration, tips och råd om hur man bemöter barn och ungdomar med exempelvis ADHD, Aspergers syndrom och andra osynliga funktionsnedsättningar.
En del av dagens idrottsstjärnor har upplevts som de ”jobbiga barnen”… då är ledarskapet A och O.

Läs hela inbjudan i bifogad fil...

Inbjudan Måns L Örnsköldsvik.pdf »

Hoodtröjan, sista dag att beställa 28/11-19 enligt nedan
2019-11-27 11:59
Intersport erbjuder våra medlemmar en svart hoodtröja från Umbro inkl SIK-logga och Intersport för 199 kr. Finns i vuxenstorlek XS-XL.
Det är dock begränsat antal som de kan erbjuda och gäller så länge de finns i lager.
Vill ni beställa, så maila material@sjalevadsik.se senast 28/11-19. Därefter skickas beställningen in. Föreningen återkommer om info runt detta när det beräknas levereras.
Vid frågor: Maila material@sjalevadsik.se, Mattias Norlin

Detta är en beställningsvara och ingår inte i Intersports övriga rabattkampanjer. Hoodtröjan finns ej för provning och går ej att beställa via webbshopen.
Friska Viljor Akademi P17 Try-Out 2019/20
2019-11-26 08:35

Inbjudan från Friska Viljor Akademi:

Friska Viljor Akademi vill informera dig att spelare från din/er klubb är hjärtligt välkommen att vara med och träna för att försöka ta en plats i 2020 års P17 trupp.

Del 1

Try-Outen startar torsdag 5 december i fotbollshallen. Fram till den 19 december tränar vi tisdag och torsdag, 17.00 - 18.00 helplan. Gruppen kommer att bestå av enbart nya intresserade spelare.

Ingen föranmälan krävs, vi samlas alltid en kvart innan ombytta och klara för genomgång.

Vi bjuder också in till ett kortare föräldrainfo torsdag 12 december, direkt efter träningen på fotbollshallen.

Efter denna period kommer vi att meddela vilka som fortsätter try-outen efter jul/nyårs uppehåll.

Del 2

Startar 7 januari, träningar måndag halvplan, tisdag halvplan och torsdag helplan 17.00 -18.00 i fotbollshallen. Här kommer nuvarande spelare i U17 truppen vara med på träningarna.

Slutgiltiga truppen har vi en ambition att vara klar med under vecka 5

Sprid denna info till alla intresserade killar födda -03 och -04 i din/er förening!

Med vänlig hälsning,

Ledarna i Friska Viljor Akademi P17

Erbjudande från Intersport
2019-11-22 14:59
Hoodtröja
Vill ni beställa, så maila material@sjalevadsik.se senast 28/11-19. Därefter skickas beställningen in. Föreningen återkommer om info runt detta när det beräknas levereras.
Vid frågor: Maila material@sjalevadsik.se, Mattias Norlin

Dam A-Lag, 11/12 14:10