Bli medlem i Själevads Idrottsklubb
Välkommen till Själevads IK
Vi är en renodlad fotbollsförening som innefattar barn- och ungdomsfotboll för både tjejer och killar samt seniorlag på damsidan. Föreningen finns belägen i Örnsköldsviks Kommun, Ångermanland där orten Själevad ligger ca 5 km söder om Örnsköldsvik.

Säsongen 2019 beräknas vi omfatta ett Bollkulsgäng, 17 ungdomslag samt ett A-lag och ett U-lag på damsidan och ett lag på herrsidan i div 6. Totalt är vi över 500 medlemmar i föreningen varav drygt 100 utgör ledare.

Vårt kansli och huvudanläggning finns på Själevads IP som är vackert belägen ovanför Moälven med en av landets vackraste kyrkor, Själevadskyrkan, i blickfånget. Vi har även tränings- och spelverksamhet under våren på Hampnässkolans, Själevadsskolans och Mycklingplanens grusplan samt U-planen vid Översjäla.

Under vintern tränar lagen, beroende av ålder och träningsmängd, på Hampnässkolan, Själevadskolan, Sundskolan, Geneskolan och Fotbolls-hallen.

Kul att du tittade in!
Föreningsnyhet herrlag div 6 samt glad påsk!
2019-04-18 12:05
Vi har glädjen att informera att SIK har numera ett herrlag i div 6 i föreningen.
Tränare för dessa grabbar är Alexander Olson och lagledare Lars Sandström. Vi hälsar alla varmt välkomna till SIK, både hemvändande spelare, nya spelare och ledare.

Styrelsen och kansliet vill önska er alla en härlig påsk! Vi ser fram emot en fin och rolig fotbollssäsong!
Kansliet öppnar åter tis 23/4 kl 08.00-15.00, lunchstängt 11.00-12.00.

Fotbollsskolan 2019
2019-04-08 12:00
Fotbollsskolan
Själevads IK kör i sommar en egen fotbollsskola måndag 17 juni - torsdag 20 juni.
Målgruppen är barn födda år 2007-2011.

Datum: måndag 17 juni - torsdag 20 juni
Tid: 08.30 - 11.30
Avgift: 475 kr plus serviceavg (39-59 kr)
Plats: Själevads IP
Vad ingår: Åldersanpassad fotbollsträning, 1 st fotboll, 1 st t-shirt, 1 st vattenflaska

OBS! Deltagare i fotbollsskolan måste vara medlem i Själevads IK 2019. Medlemsavgift och avgift för fotbollsskolan måste vara inbetald senast fredag 31 maj. Allt faktureras via e-post i ett anmälningsformulär från föreningen.

Bekräftelse: Erhållet anmälningsformulär är en bekräftelse på att du är anmäld!

Mer information kommer till deltagarna innan fotbollsskolan äger rum.

Vid frågor:
Själevads IK kansli, 0660-37 86 58 alt info@sjalevadsik.se

Välkommen med din anmälan! SISTA DATUM FÖR ANMÄLAN ÄR SÖNDAG 19 MAJ 2019.

ANMÄLAN GÖRS HÄR:

Erbjudande från Umbro. Föreningsjacka
2019-03-31 12:15
Vi har glädjen att kunna erbjuda våra medlemmar denna fina föreningsjacka.
Jackorna finns att prova uppe på IP. Möteslokalen.Tyvärr finns ej storlek 164 att prova. Men den går såklart att beställa. Skriv upp din beställning på listan.
Erbjudandet gäller till den 14/4. Därefter skickas beställningen in. Beräknad leverans till klubblokalen omkring 2/5.
Vid frågor. Maila material@sjalevadsik.se
Teamkväll hos Intersport 19/3 mellan kl 17-19.
2019-03-18 10:10
Påminner om våran teamkväll hos Intersport. Vi bjuder på fika samt anordnar en liten tävling för alla medlemmar. Priserna skänkta av Umbro/Intersport.
Använd länken för din beställning. https://team.intersport.se/team/sjalevads-ik/
Välkomna!
Inskrivning av nya fotbollsgrupper, flickor och pojkar 2012 samt Bollkul 2013-2014
2019-03-15 14:00
Snart dags för årets inskrivning för F/P12 samt Bollkul för F/P 2013-2014.
Onsdag 27 mars med Drop-in kl 17.00-20.00
Själevads IP, Klubblokalen
(Byggnaden längst in på anläggningen)
Prästsundsvägen 1
894 31  Själevad

Representant från UK finns på plats och tar emot er i klubblokalen och kansliet bemannar inskrivningen.

De steg som gäller för Flickor och Pojkar 2012:
1. Skriv in barnet/barnen i samband med inskrivningskvällen eller kontakta SIK kansli, info@sjalevadsik.se
2. Grundläggande att x antal föräldrar för aktuella grupper engagerar sig som ledare för att grupperna ska kunna komma igång.
3. Efter att grupperna är klarlagda kallas till föräldramöte med styrelserepresentant på plats. Detta kan också ske i samband med första träning.
4. Grupperna brukar rulla igång med fotbollsträning i slutet av maj/början av juni.
5. För F och P12 finns möjlighet att spela i "Sammandragsspel" mot jämnåriga på Billsta IP. Sammandragen äger i år rum lördag 8 juni samt lördag 17/8.

Bollkul för Flickor och Pojkar 2013-2014:
1. Inskrivning på samma sätt enligt ovan.
2. Bollkul förutsätter att fler föräldrar engagerar sig för att aktiviteten ska bli en verklighet vilket också uppges intresse och vilja för i samband med inskrivning.
3. Om tillräckligt många ledare finns (utifrån antalet barn) så beräknas aktiviteten komma igång i slutet av maj/början av juni med en timmes bollkul i veckan.

Du som redan finns som medlem i Själevads IK utifrån deltagande i Bollkul under fjolåret (2012-2013) är redan inskriven och behöver inte upprepa proceduren! Meddela dock självklart till kansliet om ditt barn inte vill spela fotboll 2019.

VÄLKOMNA!
Själevads Ungdomskommitté och Kansli