Välkommen till Själevads IK
Vi är en renodlad fotbollsförening som innefattar barn- och ungdomsfotboll för både tjejer och killar samt seniorlag på damsidan och herrsidan. Föreningen finns belägen i Örnsköldsviks Kommun, Ångermanland där orten Själevad ligger ca 5 km söder om Örnsköldsvik.

Säsongen 2020 beräknas vi omfatta två Bollkulsgäng, 17 ungdomslag samt ett A-lag och ett U-lag på damsidan och ett lag på herrsidan i div 6. Totalt är vi över 500 medlemmar i föreningen varav drygt 100 utgör ledare.

Vårt kansli och huvudanläggning finns på Själevads IP som är vackert belägen ovanför Moälven med Sveriges vackraste kyrka, Själevadskyrkan, i blickfånget. Vi har även tränings- och spelverksamhet under våren på Hampnässkolans, Själevadskolans och Mycklingplanens grusplan samt U-planen vid Översjäla.

Under vintern tränar lagen, beroende av ålder och träningsmängd, på Hampnässkolan, Själevadskolan, Sundskolan, Geneskolan och Fotbolls-hallen.

Kul att du tittade in!
Digital föreläsning med Johan Fallby
2021-01-20 08:10

ÅFF tillsammans med RF-Västernorrland inbjuder till två gratis föreläsningar på ämnet - Att skapa de bästa förutsättningarför barn och ungdomars idrottande med Johan Fallby, se länk nedan. Tanken är att vi tillsammans ska ta fram lärgruppsmaterial som du/ni kan arbeta vidare med inom era lag 🙂

Roger Westin

Kanslichef

Ångermanlands Fotbollförbund

Ångermanlandsgatan 12

891 35 Örnsköldsvik

0660-105 41, 070-291 73 00

Hemsida: angermanland.svenskfotboll.se

E-post: roger.westin@vnidrott.se

Följ oss på social medier:

http:/www.facebook.com/angermanlandsfotbollforbund/

God jul och gott nytt år!
2020-12-16 14:00
Styrelsen samt kansliet vill önska er alla en riktigt God Jul & Gott nytt år.

Kansliet håller stängt från fredag 18/12 - söndag 3/1 och öppnar åter måndag 4/1.

SIK säljer grus för vinterns sandning, finns på IP
2020-12-04 09:10
Stötta samtidigt SIK:s ungdomsverksamhet. Finns bortanför Själevads IK:s kansli, Prästsundsvägen 1, 894 31  Själevad.
Makadam (4-8 mm)
Pris: 40 kr/10 liter med egen hink och 60 kr/10 l + hink.
Sprid gärna nyheten vidare!
Ge Bort Sport
2020-12-02 10:17

Ge bort sport i jul och stötta samtidigt vår förening!

När du köper dina julklappar hos vår samarbetspartner Intersport ges 3% tillbaka till föreningslivet. Du kan själv välja vilken förening du vill stötta – du väljer väl oss? - genom att koppla ditt medlemskap på Mina sidor. Självklart får du, precis som vanligt, tillbaka din bonus om 2–6% på dina privata köp. Så ju mer du handlar, desto mer bonus får du OCH vår förening. Snacka om win-win-win! Stötta din förening och ha chans på att vinna ett presentkort.

Handla tryggt på Intersport

Vi vill göra det enkelt och tryggt för dig att handla hos oss. Du kan smidigt boka dina varor online och snabbt hämta dem i butik eller få dem skickade hem till dig.

Erbjudande BLACK FRIDAY på Intersport
2020-11-23 11:40

Black Friday på INTERSPORT! Den 23–29 november firar vår samarbetspartner INTERSPORT Black Friday och ger minst 25% på allt* + massa grymma superklipp. Självklart funkar det lika bra att köpa online! Passa på att köpa allt från fotbollsskor och kängor till vinterjackor, julklappar och prylarna för idrottssäsongen.*Erbjudandet gäller 23–29 november på ord. pris. Gäller ej på presentkort, elektronik, pulsklockor, cyklar/träningsmaskiner, el-scooter, Hövding, Thule, golf, föreningskläder, beställningsvaror.

F17, 24/01 17:56
Herr Div 6, 22/01 13:29