Välkommen till Själevads IK
Vi är en renodlad fotbollsförening som innefattar barn- och ungdomsfotboll för både tjejer och killar samt seniorlag på damsidan. Föreningen finns belägen i Örnsköldsviks Kommun, Ångermanland där orten Själevad ligger ca 5 km söder om Örnsköldsvik.

Säsongen 2018 beräknas vi omfatta ett Bollkulsgäng, 18 ungdomslag samt ett A-lag och två U-lag på damsidan. Totalt är vi över 400 medlemmar i föreningen varav drygt 100 utgör ledare.

Vårt kansli och huvudanläggning finns på Själevads IP som är vackert belägen ovanför Moälven med en av landets vackraste kyrkor, Själevadskyrkan, i blickfånget. Vi har även tränings- och spelverksamhet under våren på Hampnässkolans, Själevadsskolans och Mycklingplanens grusplan samt U-planen vid Översjäla.

Under vintern tränar lagen, beroende av ålder och träningsmängd, på Hampnässkolan, Själevadskolan, Sundskolan, Geneskolan och Fotbolls-hallen.

Kul att du tittade in!
Välkommen till Själevads IK:s fotbollsskola 2018!
2018-04-09 14:11
Själevads IK kör i sommar en egen fotbollsskola måndag 11 juni - torsdag 14 juni.
Målgruppen är barn födda år 2006-2010.

Datum: måndag 11 juni - torsdag 14 juni
Tid: 08.30 - 11.30
Avgift: 450 kr
Plats: Själevads IP
Vad ingår: Åldersanpassad fotbollsträning, 1 st fotboll, 1 st t-shirt, 1 st vattenflaska

OBS! Deltagare i fotbollsskolan måste vara medlem i Själevads IK 2018. Medlemsavgift och avgift för fotbollsskolan måste vara inbetald senast torsdag 31 maj. Allt faktureras via e-post från föreningen.

Bekräftelse: Erhållen faktura är en bekräftelse på att du är anmäld!

Mer information kommer till deltagarna innan fotbollsskolan äger rum.

Vid frågor:
Själevads IK kansli, 0660-37 86 58 alt info@sjalevadsik.se

Välkommen med din anmälan! SISTA DATUM FÖR ANMÄLAN ÄR ONSDAG 2 MAJ 2018.
Köp och sälj fotbollsutrustning på årets arenadag
2018-04-04 14:05

På årets arenadag i maj kommer det att finnas möjlighet för klubbens medlemmar att sälja och köpa begagnad eller ny fotbollsutrustning och fotbollsplagg inför årets fotbollssäsong!

Som säljare bestämmer du själv hur mycket du vill sälja din artikel för och får hela beloppet själv.

Du anger belopp, storlek samt ditt swishnummer på plagget eller utrustningen och köparen swishar beloppet direkt till dig.

Mer information om datum, hur du märker ditt plagg/utrustning kommer i samband med övrig information om arenadagen.

Så rensa förråd, sälj dina saker som du inte längre behöver och tjäna en extra slant eller passa på att uppdatera årets fotbollsutrustning till en billig kostnad!

Väl mött!

Själevads IK

Arrangmangsgruppen

Glad påsk!
2018-03-29 08:25
Styrelsen och kansliet vill önska er alla en härlig påsk! Vi ser fram emot en fin och rolig fotbollssäsong!
Hedersmedlem samt styrelsen 2018
2018-03-28 13:15
I samband med SIK:s årsmöte hedrades vår årsmötesordförande Anders Rönquist med att bli hedersmedlem i föreningen. Efter det så avtackades avgående i styrelsen, Ronnie Andersson och Christina Elfving efter deras gedigna styrelsearbete.
På konstituerande mötet beslutades det att styrelsen ser ut enligt följande:
Andreas Olsson - ordförande
Elin Andersson - sekreterare
Johan Nyberg - kassör
Ledamöter:
Magnus Andersson
Daniel Bolmgren
Johan Persson
Martin Palm
Marina Larserud Hagstedt
Lotta Lindmark
Mattias Norlin

Inbjudan föreningsdagar 3-5/4 Intersport
2018-03-28 10:54

FÖRENINGSDAGAR 3–5/4

Tillsammans med INTERSPORT bjuder vi nu in dig och dina föreningskamrater till våra föreningsdagar! Som medlem i en av våra samarbetsföreningar får du 30% på alla fotbollsskor och 25% rabatt på resten av sortimentet i butiken eller på intersport.se.
Ta med inbjudan till butiken eller visa upp den i din smartphone för att erhålla rabatten. Eller använd följande rabattkod: 9982017112727 på intersport.se.

Rabattkod Intersport 180403-180405.jpg »

Välkommen till någon av våra butiker och intersport.se!

Gäller 3–5/4 på ord.priser men ej på cykel, presentkort, profilkläder och beställningsvaror.

Intersport

Dam A-Lag, 20/04 20:24