--- SPONSORER ---
Välkommen till Själevads IK
Vi är en renodlad fotbollsförening som innefattar barn- och ungdomsfotboll för både tjejer och killar samt seniorlag på damsidan. Föreningen finns belägen i Örnsköldsviks Kommun, Ångermanland där orten Själevad ligger ca 5 km söder om Örnsköldsvik. 

Säsongen 2016 beräknas vi omfatta ett Bollkulsgäng, 18 ungdomslag samt ett A-lag och ett U-lag på damsidan. Totalt är vi över 400 medlemmar i föreningen varav drygt 60 utgör ledare.

Vårt kansli och huvudanläggning finns på Själevads IP som är vackert belägen ovanför Moälven med en av landets vackraste kyrkor, Själevadskyrkan, i blickfånget. Vi har även tränings- och spelverksamhet under våren på Hampnässkolans, Själevadsskolans och Mycklingplanens grusplan samt U-planen vid Översjäla.

Under vintern tränar lagen, beroende av ålder och träningsmängd, på Hampnässkolan, Själevadsskolan, Sundskolan och Bosch Rexroth-hallen.

Kul att du tittade in!
Handla lokalt - och via nätet!
2016-12-02 10:04
Vi förordar handel lokalt för att stötta och se till att den lokala handeln i Örnsköldsvik fortsätter att växa och gynnar de näringsidkare som satsar på vårt område!
Men - en del saker finns ändå inte här och då är näthandel idag ett både smidigt och prisvärt alternativ!

Vi är en av de föreningar som funnits anslutna till "Sponsorhuset" i många år och flera av oss inom föreningen nyttjar möjligheten att handla via dem - något som samtidigt ger pengar till föreningen utan att det kostar oss själva något extra!

Så här inför julhandeln vill vi därför slå dubbla slag så att säga! Ett för den lokala handeln här i Örnsköldsvik och ett för möjligheten att handla via vår samarbetspartner "Sponsorhuset"!

Läs mer om Sponsorhuset här och se även en film om hur enkelt det är!

Tack för Ditt stöd!
Själevads IK
Själevads IK söker en kanslist!
2016-10-05 10:14

Vid årsskiftet förändras vår befintliga kanslibemanning och vi söker därför en person till tjänsten som kanslist. Som kanslist är du föreningens ansikte utåt och fungerar som ett nav i föreningens alla förgreningar.

 

Vi erbjuder ett omväxlande arbete där du själv planerar en stor del av din tid. Du behöver besitta förmågan att kunna hålla många bollar i luften och du motiveras av att arbeta självständigt i en organisation där dina arbetsinsatser gör tydlig skillnad. 


Läs mer om tjänsten och hur du söker!

Kanslist_SIK.pdf »


Välkommen med just Din ansökan!

Själevads IK Styrelse

GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA HÅKAN - 70 ÅR IDAG!
2016-09-28 10:49
Håkan Norberg, 70 år och verkligen still going strong!
I Själevads IK har vi förmånen att ha "världens bästa Håkan" hos oss som axlar det mesta dagliga runt vår anläggning utöver att han även tjänstgör som materialansvarig i Damlaget. Håkan gick i pension från sitt civila jobb för ett par år sedan men har verkligen inte tacklat av vad gäller arbetsinsatser eller arbetsförmåga! Han är den ideella funktionen personifierad och lägger otaliga timmar på föreningens anläggning oavsett årstid. Det är i mångt och mycket hans idoga arbete som gjort att vår A-plan numera klassas som en av länets allra bästa naturgräsytor!

Idag fyller Håkan 70 år och föreningen vill verkligen skylta med vilken fantastisk person han är för oss!

HJÄRTLIGA GRATULATIONER HÅKAN!

Han blev formellt uppvaktad i söndags i samband med föreningsavslutningen här på anläggningen och även särskilt uppvaktad i fredags av damlaget.

Tror ni att han finns på plats här på anläggningen idag? Jajamän! 
Lena Åström - mottagare av årets ICA-stipendium och Ledarpris!
2016-09-06 15:01
Jonas Jacobsson, representant från ICA Supermarket och föreningens ordförande Cathrine Kristoffersson delade ut priset till Lena Åström i samband med årets Fotbollens Dag. Foton: Viktoria Johansson
I samband med Fotbollens Dag, söndag 28 augusti, delades årets Ledarstipendium i samarbete med ICA Supermarket i Själevad ut. I år gick priset till lagledaren Lena Åström som funnits med runt teamet F01 i flertalet år och som i år dessutom bidragit stort i att även rodda matchlaget "Utveckling Ungdom" på flickungdomssidan.

Styrelsen i Själevads IK har till ”Årets Ungdomsledare 2016” och mottagare av stipendiet

ICA Supermarket Själevads Ungdomsledarstipendium i Själevads IK”

utsett Lena Åström, ledare i F01/Utveckling Ungdom och drivande inom ungdomsfotbollen.


Styrelsens motivering:

"Lena Åström får stipendiet som Årets Ungdomsledare 2016 i Själevads IK för sitt engagemang, sin uppföljning och föreningskänsla.


Lena är en fantastisk person som sköter allt runt sina båda lag med bravur. Lena gör allt som inte syns i praktiken och som möjliggör att övriga ledare kan fokusera på sina uppgifter.

Lena är en förebild hur en lagledare ska vara. För Lena faller inget mellan stolarna!


Hon engagerar sig också i samarbetet med övriga lag för att allt ska flyta smidigt och tvekar aldrig att ställa upp där det behövs. Lena är även med i Ungdomskommittén och där är hon en av de drivande krafterna.Denna säsong håller hon i trådarna för både F01 och även Utveckling Ungdom, ett matchlag vi har för att ytterligare integrera våra äldsta ungdomar.

 

Hon är en glad, uppmuntrande och engagerande ledare, öppen för alla möten mellan människor, oavsett spelare, ledare eller andra i klubben.Lena är i alla delar en förebild för hur vi önskar våra ledare i Själevads IK ska vara."


GRATTIS LENA!

Höstchans till föreningsdagar på Intersport!
2016-09-05 09:29
INTERSPORT vill passa på att bjuda in dig och dina klubbkamrater till några riktiga VIP-dagar. Under dessa dagar kan du prova höstens nya plagg, prylar och få hjälp av våra experter att hitta rätt stil och passform. Missa inte chansen att byta ut och komplettera din utrustning. 

Som föreningsmedlem på INTERSPORT får du 20% RABATT. Skriv ut "nyheten" och ta med till butiken eller visa det i din telefon för att erhålla rabatten. 

Erbjudandet gäller 8–10 september på ordinarie priser, ej på cykel, presentkort, beställningsvaror och golf. Välkommen till INTERSPORT!
Nyheter från våra lag
P03, 30/11 09:00 
P03, 18/11 16:55 
P03, 10/11 07:54 
P03, 08/11 10:46