Välkommen till Själevads IK
Vi är en renodlad fotbollsförening som innefattar barn- och ungdomsfotboll för både tjejer och killar samt seniorlag på damsidan och herrsidan. Föreningen finns belägen i Örnsköldsviks Kommun, Ångermanland där orten Själevad ligger ca 5 km söder om Örnsköldsvik.

Säsongen 2021 beräknas vi omfatta två Bollkulsgäng, 18 ungdomslag samt ett A-lag och ett U-lag på damsidan och ett lag på herrsidan i div 6. Totalt är vi över 500 medlemmar i föreningen varav drygt 100 utgör ledare.

Vårt kansli och huvudanläggning finns på Själevads IP som är vackert belägen ovanför Moälven med Sveriges vackraste kyrka, Själevadskyrkan, i blickfånget. Vi har även tränings- och spelverksamhet under våren på Hampnässkolans, Själevadskolans och Mycklingplanens grusplan samt U-planen vid Översjäla.

Under vintern tränar lagen, beroende av ålder och träningsmängd, på Hampnässkolan, Själevadskolan, Sundskolan, Geneskolan och Fotbolls-hallen.

Kul att du tittade in!
A-planen och B-planen
2021-09-24 08:42

Hej,

Med det regn som kommit och verkar fortsätta falla är B-planen stängd för träning.

Om det är någon match idag får den spelas. Matcher i helgen får spelas.

A-planen är också stängd för träning idag.

A-planen och B-planen
2021-09-23 09:27

Hej,

A och B-planen är stängd för träning idag. Nytt beslut för fredag kommer under fredag förmiddag.

Inbetalning för Själahäftena för de som ansvarar för det
2021-09-22 14:50

Hej SIK-lagen (ej Bollkul),

det börjar närma sig för respektive lag att redovisa in försäljningen av Själahäftena.

Lagledaren (eller nån ansvarig i laget)/per lag redovisar totalsumman till föreningen. Redovisning sker lagvis, 1/10-21. Insättes på PG 63931-0, märk med ”häfte och lagnamn”.

Sista dag för uthämtning av betingsprodukter 17/9
2021-09-14 13:00
Hej,

deadline för att uthämta produkter på höstens beting är nu på fredag 17/9. D v s uthämtning av produkter hos OD Profile. Deras adress är Gottnevägen 47 i Själevad. Läs mer här:

Har ni frågor runt betinget, hör med ert lags betingsansvarig eller lagledare som kan vidareförmedla.

SIK