--- SPONSORER ---
Välkommen till Själevads IK
Vi är en renodlad fotbollsförening som innefattar barn- och ungdomsfotboll för både tjejer och killar samt seniorlag på damsidan. Föreningen finns belägen i Örnsköldsviks Kommun, Ångermanland där orten Själevad ligger ca 5 km söder om Örnsköldsvik.

Säsongen 2016 beräknas vi omfatta ett Bollkulsgäng, 18 ungdomslag samt ett A-lag och ett U-lag på damsidan. Totalt är vi över 400 medlemmar i föreningen varav drygt 60 utgör ledare.

Vårt kansli och huvudanläggning finns på Själevads IP som är vackert belägen ovanför Moälven med en av landets vackraste kyrkor, Själevadskyrkan, i blickfånget. Vi har även tränings- och spelverksamhet under våren på Hampnässkolans, Själevadsskolans och Mycklingplanens grusplan samt U-planen vid Översjäla.

Under vintern tränar lagen, beroende av ålder och träningsmängd, på Hampnässkolan, Själevadsskolan, Sundskolan och Bosch Rexroth-hallen.

Kul att du tittade in!
Fotbollens Dag - Söndag 28 augusti 2016 kl 10.00-15.00
2016-06-21 09:52
Årets traditionella föreningsdag, Fotbollens Dag, är nu 100% datumbestämt. Vi kör så det ryker söndag 28 augusti med start kl 10.00 och avrundar ca kl 15.00. Några av er har redan noterat datumet i era kalendrar har vi sett - toppen!

Dagen kommer att läggas upp genom att våra lag erhåller specifika uppdrag/uppgifter som man bär ansvar över att det ska fungera. Uppgifterna erhålls i god tid av Arrangemangsgruppen som träffas nu på tisdag 28 juni.

I vanlig ordning uppmanar vi våra barn- och ungdomslag som har den möjligheten att försöka lägga in/flytta hemmamatcher så att vi får en bra mix av spelform och åldrar av matcher här på anläggningen under just Fotbollens Dag. Tänk dock till med tider och ev behov av tillgång till omklädningsrum. Vi har ju bara 4 st sådana att nyttja.

I nuläget ser hemmabokningarna söndag 28 augusti ut enligt följande:
A-planen, 11-manna:
11.00, Själevads IK Team F02/03 vs MG83/AIF/DIF
Här vore det önskvärt med ännu en 11-mannamatch kl 14.00.

B-planen, 7-manna:
14.00, Själevads IK F06 vs BLTG
14.30, Själevads IK F03/04 vs BK Örnen Blå
Möjlighet till 9-manna alt fler 7-mannamatcher på förmiddagen!

5-manna:
17.30, Själevads IK P07 vs KB65 lag 1
Fina möjligheter till fler 5-mannamatcher under hela Fotbollens Dag! Om möjligt kanske även P07 kan tidigarelägga sin match vs KB65?

Mer information kommer! Notera/Boka in datumet i Era kalendrar!

Själevads IK
Arrangemangsgrupp
Nominera din kandidat till ICAs SIK-Ungdomsledarstipendium!
2016-06-09 09:17

Vi vill att alla medlemmar, spelare, föräldrar m.fl. ska komma in med nomineringar till priset. Priset delas ut vid Fotbollens Dag på Själevads IP söndag 28/8. Det blir tredje året i rad som denna utmärkelse nomineras och delas ut.

Skicka namnförslag och motivering senast 30/6 till

styrelsens sekreterare Viktoria Johansson viktoria.johansson@eurocon.se

För gällande kriterier se nedan:

ICA Supermarket Själevads Ungdomsledarstipendium i Själevads IK

Kriterier för nominering (från Själevads IKs styrelse)

Årets Ungdomsledare:

·          Har ett stort engagemang för barnen/ungdomarna/spelarna i föreningen.

·          Bidrar till, och strävar efter, en utveckling av fotbollen och individerna inom föreningen.

·          Är en positiv förebild på och av planen, mot så väl egna spelare/ledare/föräldrar som mot motståndarnas.

·          Främjar samhörighetskänslan för föreningen likaväl som för det egna laget.

·          Deltar aktivt i ledarträffar och andra gemensamma aktiviteter.

·          Jobbar för en dynamisk kommunikation och ett positivt samarbete mellan föreningens olika lag och åldrar.

Läs mer om detta här Ledarstipendium »

Ta chansen att lyssna till Johan Fallby på lunchföreläsning onsdag 1 juni!
2016-05-11 10:53
Johan Fallby.

Johan Fallby berättar om hur F.C Köpenhamns U19- och A-lag i fotboll arbetar med målsättningar. Han ger både teoretiska och praktiskt exempel på arbetet. Johan pratar också om beteendemål som ett komplement till andra typer av mål som process- och resultatmål och varför han använder den typen av mål.

Johan Fallby har arbetat som idrottspsykologisk rådgivare i flera olika organisationer under de senaste 15 åren, bland annat som ansvarig för idrottspsykologiska frågor på Svenska Fotbollförbundet. Idag är han i fotbollföreningen F.C. Köpenhamns organisation där han ansvarar för idrottspsykologi i både A-laget och ungdomsakademin.

Kursledare: Niklas Lundberg
Datum:

2016-06-01

Kurstillfällen:

2016-06-01 11:30 - 13:00

Kontaktperson:

Niklas Lundberg

Anordnare:

SISU Idrottsutbildarna Västernorrland

Nu har vi EM-biljettpaketen på plats!
2016-05-10 11:13

De förbokade biljettpaketen för att kika på de svenska herrarnas gruppmatcher i Fotbollstältet inne i Örnsköldsvik faktureras i dagarna och du som bokat upp dig får din faktura via E-post. när inbetalning skett och finns registrerat i vårt system är Du välkommen att hämta ditt/dina biljettpaket!

Vi har fortfarande ett antal kvarvarande paket till försäljning så klicka in dig på beställningssidan via länk längre ner här på sidan och boka ditt paket du också!

Vi säljer ENBART biljettpaket som gäller för samtliga tre svenska gruppmatcher.
Varje biljettpaket (3 matcher) kostar 300 kronor + 50 kronor i administrationsavgift.

Du väljer vid bokningen till vilket lag i föreningen den förtjänst som föreningen gör per sålt biljettpaket (50 kr) ska tillfalla.

I takt med att ni förbokar biljettpaket erhåller ni daterad plats i bokningslistan och erhåller faktura inom kort via e-post. När denna är registrerad som inbetald är du välkommen att hämta dina biljettpaket på Själevads IK kansli.

Tältet är begränsat till 900 platser.

OBS! 18-årsgräns gäller i EM-tältet. Yngre barn får inte heller komma in i målsmans sällskap.

SJÄLEVADS BILJETTPAKET ÄR NU SLUTSÅLDA!

SVERIGES MATCHER SOM VISAS PÅ STORBILDSSKÄRMAR I FOTBOLLSTÄLTET:
13/6, 18.00: Saint-Denis: Irland–Sverige
17/6, 15.00: Toulouse: Italien–Sverige