Välkommen till Själevads IK
Vi är en renodlad fotbollsförening som innefattar barn- och ungdomsfotboll för både tjejer och killar samt seniorlag på damsidan och herrsidan. Föreningen finns belägen i Örnsköldsviks Kommun, Ångermanland där orten Själevad ligger ca 5 km söder om Örnsköldsvik.

Säsongen 2019 beräknas vi omfatta ett Bollkulsgäng, 17 ungdomslag samt ett A-lag och ett U-lag på damsidan och ett lag på herrsidan i div 6. Totalt är vi över 500 medlemmar i föreningen varav drygt 100 utgör ledare.

Vårt kansli och huvudanläggning finns på Själevads IP som är vackert belägen ovanför Moälven med en av landets vackraste kyrkor, Själevadskyrkan, i blickfånget. Vi har även tränings- och spelverksamhet under våren på Hampnässkolans, Själevadsskolans och Mycklingplanens grusplan samt U-planen vid Översjäla.

Under vintern tränar lagen, beroende av ålder och träningsmängd, på Hampnässkolan, Själevadskolan, Sundskolan, Geneskolan och Fotbolls-hallen.

Kul att du tittade in!
Vid webbeställning Intersport, logga in
2020-02-13 13:00

Intersport kommer med ett förtydligande när man beställer i Webshopen https://team.intersport.se/sjalevads-ik/:

Vi önskar att förtydliga priserna i Webshopen.

För att man ska få rätt Teampris på produkterna så måste man logga in på Club Intersport, se bild ovanför.

Om man inte loggar in så får man betala ordinarie pris som är tex 179:- för shorts ovan i en förening som heter ”Ås IF”.

Stefan Karlsson

Alexander Sandin

TEAM-avdelningen

Direct: 076-7803998

Hamngatan 13 ½ 89133 Örnsköldsvik

team.ornskoldsvik@intersport.se

Passa även på att när ni loggar in eller skapar ett nytt konto så kan ni samtidigt välja att stödja Själevads IK så att föreningen får mer bonus från Intersport. Man behöver alltså alltid vara medlem i club-Intersport för att få Själevads IK:s pris på föreningskläderna.

Föreningsdagar Intersport 17-23/2
2020-02-11 10:15
Intersport
Passa på att utrusta dig med de senaste skorna och säsongens alla fotbollsnyheter från de största varumärkena.
Den 17–23 februari önskar vi alla medlemmar välkomna på exklusiva fotbollsdagar hos vår samarbetsparter INTERSPORT!
Som medlem får du 25% rabatt på allt inom fotboll*. Ta med den här inbjudan till någon av våra butiker eller visa upp den via din mobil i kassan för att erhålla rabatten. Du kan också använda rabattkoden TEAM25 på intersport.se. Välkommen till din närmsta Intersportbutik eller intersport.se!
*Erbjudandet gäller 17–23 februari på ord.pris, dock ej på föreningskläder/teamkläder.

Årsmöte Själevads IK
2020-02-03 09:30

Själevads IK inbjuder till föreningens Årsmöte avseende verksamhetsåret 2019.

Tisdag 25 februari 2020

KLOCKAN 19.

LOKAL Själevads IK Klubblokal (Själevads IP)

ANMÄLAN om deltagande ska ske till föreningens kansli - senast söndag 16 februari 2020.

Vi bjuder på tårta!

Tfn: 37 86 58

E-post: info@sjalevadsik.se

Dagordning för Själevads IK Årsmöte 2020-02-25

1.     Mötets öppnande

2.     Fastställande av röstlängd för mötet

3.     Fråga om mötets behöriga utlysande

4.     Fastställande av dagordning

5.     Val av ordförande och sekreterare för mötet

6.     Val av två protokolljusterare, tillika rösträknare

7.     Styrelsens verksamhetsberättelse för det gångna året

8.     Styrelsens ekonomiska berättelse för det gångna året

9.     Revisionsberättelse

10.   Fråga om ansvarsfrihet för det gångna året

11.   Fastställande av medlemsavgift för det kommande året

12.   Fastställande av budget för det kommande året

13.   Val av styrelse för det kommande året (Valberedningens föredragande)

14.   Val av revisor och revisorssuppleant på ett år (Styrelsens förslag)

15.   Val av valberedning på ett år (Styrelsens förslag)

16.   Övriga frågor

17.   Mötets avslutande

Till er som har beställt hoodie
2020-01-31 15:15
Uthämtas mån 3/2 kl 17.00-20.00.
Finns för uthämtning hos Mattias Norlin.
Adress: Piastervägen 31, 894 30  Själevad
Innan uthämtning: swisha 199 kr till 070-566 79 94
Märk swishbet med: köparens namn

(Om tid ej passar, ring Mattias på 070-566 79 94 och kom överens om annan tid)
Tyck till om ny idrottspolicy och idrottsstrategi - Ö-viks kommun
2020-01-21 12:02

Hej,

Ö-viks kommun har skickat ut uppmaning att medlemmar och aktiva i föreningslivet ska lämna synpunkter på ny policy och idrottsstrategi. Se nedan:

Fritidsenheten har i dialog och samverkan med samtliga förvaltningar i kommunen arbetat fram förslag till idrottspolicy och idrottsstrategi för hur kommunen ska arbete med idrottspolitiska frågor.

Under perioden 17 januari till och med 31 mars 2020 finns möjlighet att lämna synpunkter på förslagen.

Nu vill vi veta vad er idrottsförening tycker. Era synpunkter är viktiga för att hjälpa oss i arbetet att utveckla och skapa förutsättningar till ett fysiskt och aktivt liv för kommunens medborgare. Medlemmar och aktiva i föreningslivet i Örnsköldsvik är särskilt välkomna att läsa och tycka till om förslagen.

Synpunkterna blir ett värdefullt underlag att ta hänsyn till innan slutgiltigt förslag lämnas över till kommunfullmäktige för beslut.

Lämna era synpunkter via webbformuläret på hemsidan:

Ni kan även skicka era synpunkter till: tipsafritid@ornskoldsvik.se. Ange remissvar: Idrottspolicy.

Johan Strömqvist

Fritidskonsulent - Idrottsstrateg