Välkommen till Själevads IK
Vi är en renodlad fotbollsförening som innefattar barn- och ungdomsfotboll för både tjejer och killar samt seniorlag på damsidan. Föreningen finns belägen i Örnsköldsviks Kommun, Ångermanland där orten Själevad ligger ca 5 km söder om Örnsköldsvik.

Säsongen 2017 beräknas vi omfatta ett Bollkulsgäng, 18 ungdomslag samt ett A-lag och ett U-lag på damsidan. Totalt är vi över 400 medlemmar i föreningen varav drygt 100 utgör ledare.

Vårt kansli och huvudanläggning finns på Själevads IP som är vackert belägen ovanför Moälven med en av landets vackraste kyrkor, Själevadskyrkan, i blickfånget. Vi har även tränings- och spelverksamhet under våren på Hampnässkolans, Själevadsskolans och Mycklingplanens grusplan samt U-planen vid Översjäla.

Under vintern tränar lagen, beroende av ålder och träningsmängd, på Hampnässkolan, Själevadsskolan, Sundskolan, Geneskolan och Bosch Rexroth-hallen.

Kul att du tittade in!
Föreningsdagar Intersport 12-14/9
2017-09-08 13:20

FÖRENINGSDAGAR 12-14 september PÅ INTERSPORT

Tillsammans med Intersport bjuder vi in dig till föreningsdagar 12-14 september. Få 20% rabatt på hela sortimentet oavsett tidigare pris. Ett perfekt tillfälle att köpa skor, kläder och utrustning till specialpris! Visa upp denna inbjudan i kassan för att få rabatten.

Rabattkupong Intersport 12-14 september.jpg »

Välkommen!

Göran Blomquist & Stefan Hörnell årets ICA-stipendiater
2017-08-27 14:40
Jonas Jacobsson, representant från ICA Supermarket och föreningens ordförande Andreas Olsson delade ut priset till Göran Blomquist och Stefan Hörnell i samband med årets Fotbollens Dag.
I samband med Fotbollens Dag, söndag 27 augusti, delades årets Ledarstipendium i samarbete med ICA Supermarket i Själevad ut. I år gick priset till Göran Blomquist och Stefan Hörnell.

Styrelsens motivering:

"Stefan och Göran” får stipendiet som Årets Ungdomsledare 2017 i Själevads IK för sitt stora engagemang för hela Själevads IK.

De bidrar mycket till utvecklingen av fotbollen inom föreningen. De har varit starkt bidragande till att införa Sundbybergsmodellen, och i den utbildat ledare inom föreningen. I föreningens olika aktiviteter är de aktiva och bidrar i dessa på ett positivt sätt.

De har även varit engagerade i samarbete med övriga föreningar genom alliansträningar och genom att anordna en uppskattad föreläsning av Andreas Pettersson (förbundskapten U21) för ledare i olika föreningar.

Till träningarna för P03 kommer de alltid väl förberedda och Stefan och Göran är starka förebilder som ser och utvecklar såväl individerna som gruppen.

GRATTIS GÖRAN OCH STEFAN!

Glöm ej Fotbollens dag sön 27/8,ta med kontanter, swish i kiosk
2017-08-07 08:59
Årets traditionella föreningsdag, Fotbollens Dag, är nu spikad. Vi kör så det ryker söndag 27 augusti med start kl 10.00 och avrundar ca kl 15.00.

Dagen kommer att läggas upp genom att våra lag erhåller specifika uppdrag/uppgifter som man bär ansvar över att det ska fungera. Uppgifterna har Arrangemangsgruppen redan erhållit.

I vanlig ordning uppmanar vi våra barn- och ungdomslag som har den möjligheten att försöka lägga in/flytta hemmamatcher så att vi får en bra mix av spelform och åldrar av matcher här på anläggningen under just Fotbollens Dag. Tänk dock till med tider och ev behov av tillgång till omklädningsrum. Vi har ju bara 4 st sådana att nyttja.

För aktuella matchtider, kolla föreningskalendern.
Påminner om att ta med kontanter, endast swish i kiosken!

Notera/Boka in datumet i Era kalendrar!

Själevads IK
Arrangemangsgrupp
Kom ihåg Fotbollens Dag - Söndag 27 augusti 2017,10.00-15.00
2017-08-02 09:00

I vanlig ordning uppmanar vi våra barn- och ungdomslag som har den möjligheten att försöka lägga in/flytta hemmamatcher så att vi får en bra mix av spelform och åldrar av matcher här på anläggningen under just Fotbollens Dag. Tänk dock till med tider och ev behov av tillgång till omklädningsrum. Vi har ju bara 4 st sådana att nyttja.

För aktuella matchtider, kolla föreningskalendern.

Notera/Boka in datumet i Era kalendrar!

Själevads IK
Arrangemangsgrupp
Nominera din kandidat till ICAs SIK-Ungdomsledarstipendium!
2017-06-26 15:00

Vi vill att alla medlemmar, spelare, föräldrar m.fl. ska komma in med nomineringar till priset. Priset delas ut vid Fotbollens Dag på Själevads IP söndag 27/8. Det blir fjärde året i rad som denna utmärkelse nomineras och delas ut.

Skicka namnförslag och motivering senast 15/8 till kansliet på mailadress: info@sjalevadsik.se

För gällande kriterier se nedan:

ICA Supermarket Själevads Ungdomsledarstipendium i Själevads IK

Kriterier för nominering (från Själevads IKs styrelse)

Årets Ungdomsledare:

·          Har ett stort engagemang för barnen/ungdomarna/spelarna i föreningen.

·          Bidrar till, och strävar efter, en utveckling av fotbollen och individerna inom föreningen.

·          Är en positiv förebild på och av planen, mot så väl egna spelare/ledare/föräldrar som mot                          motståndarnas.

·          Främjar samhörighetskänslan för föreningen likaväl som för det egna laget.

·          Deltar aktivt i ledarträffar och andra gemensamma aktiviteter.

·          Jobbar för en dynamisk kommunikation och ett positivt samarbete mellan föreningens olika lag                    och åldrar.

Läs mer om detta här Ledarstipendium »

Dam A-Lag, 22/09 13:04
P04, 19/09 10:15