Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
ICAs ledarstipendium
Butikschef Jonas Jacobsson och pristagare Magnus Norberg 2014

Själevads IK har ett sponsorsamarbete med ICA Supermarket i Själevad som innebär att butiken endast nyttjar plastpåsar med Själevads IK-loggan vilket i sin tur genererar sponsorspengar till föreningen. En helt ovärderlig inkomst i föreningen förstås och extra kul när det är en verksamhet på orten Själevad som är med och stöttar föreningen!

 

I samarbetsavtalet ingår att årligen utse en ungdomsledare i föreningen som erhåller ett ledarstipendium.___________________________________________


Ledarstipendium 2018
2018 års ICA-stipendiater Tomas Toorell och Jonas Norberg
Styrelsen i Själevads IK har till ”Årets Ungdomsledare 2018” och mottagare av stipendiet

ICA Supermarket Själevads Ungdomsledarstipendium i Själevads IK”

utsett Tomas Toorell och Jonas Norberg, ledare i F06 och drivande inom ungdomsfotbollen.


Styrelsens motivering:

"Tomas och Jonas” får stipendiet som Årets Ungdomsledare 2018 i Själevads IK för sitt engagemang och sitt driv att hela tiden se och utveckla sin grupp.

Båda är ledare som har en tydlig plan och följer den till punkt och pricka. 

Tydlighet mot föräldrar och förmedlar det föreningen står för. Engagemanget för samarbeten med övriga lag och att allt ska flyta smidigt, samt att man aldrig tvekar att ställa upp där det behövs.


De är väldigt duktiga med barnen och skapar en miljö där alla trivs och där faktiskt laget utökats under säsong är väl ett bra kvitto om något att man är på helt rätt väg?!


Båda är glada, uppmuntrande och engagerande ledare, öppen för alla möten mellan människor, oavsett spelare, ledare eller andra i klubben. 


Båda är förebilder för hur en ledare ska vara.


Styrelsen


GRATTIS TOMAS OCH JONAS!

Ledarstipendium 2017
Göran Blomquist och Stefan Hörnell

Styrelsen i Själevads IK har till ”Årets Ungdomsledare 2017” och mottagare av stipendiet ”ICA Supermarket Själevads Ungdomsledarstipendium i Själevads IK”utsett Stefan Hörnell och Göran Blomquist.

 

Styrelsens motivering:

"Stefan och Göran” får stipendiet som Årets Ungdomsledare 2017 i Själevads IK för sitt stora engagemang för hela Själevads IK.

De bidrar mycket till utvecklingen av fotbollen inom föreningen. De har varit starkt bidragande till att införa Sundbybergsmodellen, och i den utbildat ledare inom föreningen. I föreningens olika aktiviteter är de aktiva och bidrar i dessa på ett positivt sätt.

 

De har även varit engagerade i samarbete med övriga föreningar genom alliansträningar och genom att anordna en uppskattad föreläsning av Andreas Pettersson (förbundskapten U21) för ledare i olika föreningar.

 

Till träningarna för P03 kommer de alltid väl förberedda och Stefan och Göran är starka förebilder som ser och utvecklar såväl individerna som gruppen.


Styrelsen

Ledarstipendium 2016
Lena Åström, Pristagare 2016

Ledarstipendium 2016

Styrelsen i Själevads IK har till ”Årets Ungdomsledare 2016” och mottagare av stipendiet

ICA Supermarket Själevads Ungdomsledarstipendium i Själevads IK”

utsett Lena Åström, ledare i F01/Utveckling Ungdom och drivande inom ungdomsfotbollen.


Styrelsens motivering:

"Lena Åström får stipendiet som Årets Ungdomsledare 2016 i Själevads IK för sitt engagemang, sin uppföljning och föreningskänsla.


Lena är en fantastisk person som sköter allt runt sina båda lag med bravur. Lena gör allt som inte syns i praktiken och som möjliggör att övriga ledare kan fokusera på sina uppgifter.

Lena är en förebild hur en lagledare ska vara. För Lena faller inget mellan stolarna!


Hon engagerar sig också i samarbetet med övriga lag för att allt ska flyta smidigt och tvekar aldrig att ställa upp där det behövs. Lena är även med i Ungdomskommittén och där är hon en av de drivande krafterna.

Denna säsong håller hon i trådarna för både F01 och även Utveckling Ungdom, ett matchlag vi har för att ytterligare integrera våra äldsta ungdomar.

 

Hon är en glad, uppmuntrande och engagerande ledare, öppen för alla möten mellan människor, oavsett spelare, ledare eller andra i klubben.

Lena är i alla delar en förebild för hur vi önskar våra ledare i Själevads IK ska vara."

Ledarstipendium 2015
Linda Ölund, pristagare 2015.

Ledarstipendium 2015

Styrelsen i Själevads IK har till ”Årets Ungdomsledare 2015” och mottagare av stipendiet

ICA Supermarket Själevads Ungdomsledarstipendium i Själevads IK”

utsett Linda Ölund, ledare i P02 och drivande inom ungdomsfotbollen.


Styrelsens motivering:

"Linda Ölund får stipendiet som Årets Ungdomsledare 2015 i Själevads IK för sitt engagemang, sin energi och kompetens! Linda ser barnen och ungdomarna i Själevads IK, inte bara i laget hon tränar, utan vill även det bästa för spelarna i alla andra lag.

 

Hon brinner också för att våra ledare ska skaffa sig en så bra utbildning och förutsättningar som möjligt för att hjälpa alla våra grön-vita ungdomar på absolut bästa sätt, både som människor och fotbollsspelare.

 

Hon är en oerhört positiv, uppmuntrande och engagerande ledare, ser varje individ och möter dem där de är. Linda är i alla delar en förebild för hur vi önskar våra ledare i Själevads IK ska vara."Ledarstipendium 2014
Butikschef Jonas Jacobsson och pristagare Magnus Norberg 2014

Ledarstipendium 2014

Styrelsen i Själevads IK har till ”Årets Ungdomsledare 2014” och mottagare av stipendiet

ICA Supermarket Själevads Ungdomsledarstipendium i Själevads IK”

utsett Magnus Norberg, ledare i F01 och drivande inom ungdomsfotbollen.

 

Styrelsens motivering:

Magnus Norberg får stipendiet som Årets Ungdomsledare 2014 i Själevads IK för sitt ständiga och varma engagemang för ungdomarna, fotbollen och för klubben. Magnus är en ödmjuk ledare som är öppen och glad i alla lägen, alltid ställer upp, är omtänksam mot ungdomarna och ser alla individer. Han tillför alltid energi och positivism till möten och träningar, på och utanför planen och eftersträvar en gemensam utveckling av fotbollen i Själevads IK. Magnus är i alla delar en förebild för hur vi önskar att våra ledare i Själevads IK ska vara.”

 
 
SPONSORER