Själevads IK Damlag
Själevads IK damlag spelar i Division 1 säsongen 2020 i form av seriespel i Division 1 Norrland. En serie som täcker in Norrlandskusten från Kovland i söder till Luleå i norr samt Östersundsrepresentation i väst från IFK Östersund och Ope IF.
Totalt 12 lag som denna säsong tyvärr bara innehåller ett lag från Ångermanland nämligen Själevads IK.
Två energiknippen på mittfältet
2021-03-31 15:04
Matilda Norberg Tindra Öström Foto: Allehanda

Dags att presentera en av Själevads absolut hårdast arbetande och tuffaste spelare. Nämligen Matilda Norberg. Matilda har tyvärr under en längre tid dragits med en svår läkt skada. Men är nu tillbaka med full kraft. Matilda lämnar aldrig planen utan att ha tömt den sista kraftreserven. Hon är trots sin storlek ett kraftpaket som aldrig kliver undan. Det har många motståndare fått erfara.

Tindra Öström kom till Själevad från BIK Sportklubb, Härnösand, under förra säsongen. Hon har visat en stor utveckling och vilja att slåss om en startplats i div. 1. Tindra är en både snabb och teknisk yttermittfältare med riktigt bra driv. Jobbar dessutom alltid hårt.

"Larsa" kör vidare!
2021-03-26 08:23

Nu till årets högtidsstund när vi återigen får presentera lagets stöttepelare och mest rutinerade spelare. Josefin ”Larsa” Larsson!

Josefin är oerhört viktig för oss och ger, det i övrigt ganska unga, laget en stabilitet och lugn.

Hon kanske inte toppar skytteligan varje år numera som hon gjort tidigare. Men hennes spelkvaliteter i övrigt kommer ännu mera till sin rätt nu.

Vi tar alla en lättnandes suck varje år när Josefin ger klartecken för spel.

Två nyckelspelare klara!!!!
2021-03-15 11:25
Linnéa Östman Maja Lindfors Foto: CSportsbloggen

Linnéa Östman som nu gör sin 10:de säsong i Själevads representationslag. Den 26 åriga mitt backen som tillsammans med Amanda Norberg skapat ett säkert mittlås, startade sin fotbollsbana i Domsjö.
Linnéa är en brytsäker och passningssäker spelare som med sitt lugn på och utanför planen skapar trygghet i laget.

Maja Lindfors, som inför säsongen 2018 kom till Själevad från Hägglunds har gått från klarhet till klarhet och är Själevads mittfältsmotor. Maja är den lilla liraren med det stora fotbollskunnande som under sina år i Själevad visat vem som bestämmer på mittfältet.

Fortsatt lagbygge
2021-03-10 13:38
Alice Rosén Julia Lundberg

Vi vill presentera ytterligare två viktiga byggstenar i årets lagbygge.

Alice Rosén som inför förra säsongen kom från Domsjö där hon fostrats som fotbollsspelare. Alice är en snabb, teknisk och målfarlig anfallsspelare som satt myror i huvudet på många motståndare försvar.

Julia Lundberg dök i fjol upp på en träning och undrade om hon fick träna med Själevad. Hon kom från en lång vistelse utomlands, som även omfattade fotboll. Julia fick efter några omgångar debutera i representationslaget. Hon fick hela ledarstaben att tappa hakan. Vilken debut, hon dominerade.

Vi är oerhört glada att Alice och Julia finns med oss även i år.

Själevads mest rutinerade spelare klar för kommande säsong!
2021-03-09 16:14

En av Själevads mest rutinerade spelare är klar för ytterligare en säsong, nämligen Angelika Östberg.
Fantastiskt kul att få önska Angelika välkommen till ytterligare en säsong. Angelika fick fjolårssäsongen delvis förstörd på grund av skador. Men nu är hon tillbaka med full kraft.