Själevads IK Damlag

Själevads IK damlag spelar i Division 1 säsongen 2021 i form av seriespel i Division 1 Norrland. En serie som täcker in Norrlandskusten från Alnö i söder till Luleå i norr samt Östersundsrepresentation i väst från IFK Östersund.

Totalt 12 lag som denna säsong tyvärr bara innehåller ett lag från Ångermanland nämligen Själevads IK.
Seger över IFK Östersund i Svenska Cupen
2021-07-28 22:12

En klar och rättvis Själevads seger (3-0). Själevad skapade under 90 minuter ett konstant tryck mot Östersunds backlinje.
Själevad fick sin revansch efter 3-0 förlusten i seriespelet.
Alla i laget förtjänar beröm i en match där spelupplägget följdes till punkt och pricka.
Två av våra lovande 16 åringar Stina Andersson och Tyra Eriksén gjorde A-lags debut och gjorde det med den äran. Spelade utan respekt för de äldre och mer rutinerade motståndarna. Nu väntar spel i den andra omgången av Svenska Cupen för Själevad.
Själevads målgörare: Amanda Norberg, Klara Nyberg och Matilda Melin.

Kvällens match uppskjuten
2021-06-30 11:00

Tyvärr måste vi meddela att kvällens match på Själevads IP i damer div. 1 norrland mellan Själevads IK och Team TG från Umeå är uppskjuten p.g.a. sjukdom hos våra motståndare, Team TG.

Två lovande burväktare
2021-04-29 09:44

Vi presenterar två av Själevads lovande målvakter inför säsongen.

Ida Pettersson och Felicia Démery Edin.

Ida fick sin fotbollsuppfostran i KB-65. Hon är mycket stark i närspelet, orädd och reaktionssnabb. Visar att hon vill vara med och fightas om en startplats.

Felicia kommer från KB-65 via BK Örnen till Själevad . En mycket reaktionssnabb och orädd målvakt. Felicia gör enorma framsteg i sin utveckling till en toppmålvakt säger Jens Carlström (målvaktstränare).

Två målvakter som är beredda att ta upp kampen med Emma Sträng, lagets förstemålvakt de senaste säsongerna.

Två nyförvärv inför säsongen
2021-04-21 17:05
Julia Gustafsson Agnes Viström

Det känns kul att få presentera två unga och mycket lovande spelare som återfinns i Själevad inför säsongen. Nämligen Julia Gustafsson från Betsele IF och Agnes Viström från Domsjö IF och tidigare Mellansels IF.

Julia är en snabb och hårdskjutande spelare som under fjolåret representerade Betsele IF i div. 2. Hon har flyttat till Ö-vik och har under hela försäsongen tränat med Själevad.

Agnes, en talangspelare med mycket stort fotbollskunnande. Hon kommer närmast från Domsjö IF men fostrades i Mellansels IF. Hon är en teknisk och viljestark mittfältare.

Vi hälsar dem båda välkommen till Själevad och hoppas att de ska trivas.

En viktig pusselbit klar för kommande säsong.
2021-04-16 13:47
Johanna Byström

Lagets anfall blir bara starkare och starkare. Nästa viktiga del av det är Johanna Byström.

Johanna som tillhör div. 1’s allra hetaste forward och målgörare kommer att tillföra Själevads redan starka anfall ytterligare styrka. Johanna gör sin andra säsong i Själevad. Vi är tacksamma att få behålla henne för ytterligare en säsong.

Johanna har en otrolig blick för spelet och förmågan att ofta hitta nätet bakom motståndarnas målvakt. Nu hoppas vi på en komplett säsong där Johanna får visa vad hon verkligen kan leverera.

Lör 6/11 14:00
Lör 30/10 17:00