Själevads IK Damlag
Själevads IK damlag spelar i Division 1 säsongen 2020 i form av seriespel i Division 1 Norrland. En serie som täcker in Norrlandskusten från Kovland i söder till Luleå i norr samt Östersundsrepresentation i väst från IFK Östersund och Ope IF.
Totalt 12 lag som denna säsong tyvärr bara innehåller ett lag från Ångermanland nämligen Själevads IK.
Klara och Sanna klara för Själevad
2021-01-15 11:54
Klara Nyberg, Sanna Berglund

Två av Själevads mest lovande spelare har gjort klart med Själevad inför kommande säsong.
Det är anfallsspelaren Klara Nyberg och backen Sanna Berglund.

Klara har visat att hon är en lovande spelare med sina många landslagsuppdrag och starter i representationslaget. Hon utvecklas fortfarande och kommer att ta ytterligare steg denna säsong.

Sanna tillhör också den lovande årskullen födda 2003. Hon har visat att hon är att räkna med 2021. Som kapten i vårt div. 2 lag lotsade hon laget till en andraplats i div. 2.

Båda två är knutna till fotbollsgymnasiet (NIU) i Ö-vik.

Tvillingarna tillbaka
2021-01-11 19:42
Ida Eriksson Moa Eriksson

Två bekanta ansikten är klar för Själevad kommande säsong. Efter en sejour i USA och Stockholm så är tvillingarna tillbaka i Själevad efter 6 års bortavaro. De har tränat under hela hösten med Själevad och satsar nu på en comeback i sommar.

Vi tycker det är enormt kul att se Moa och Ida tillbaka i Själevads färger. De kommer att bli ett oerhört bra tillskott i den redan nu starka truppen. Moa och Ida har under höstens träningar visat att de har kapacitet för att höja Själevad ytterligare.

Vi hälsar dem välkomna tillbaka och hoppas de ska trivas med oss.

Tre viktiga byggstenar på plats
2020-11-26 09:06
Thomas Gavelin Magnus Norberg Jens Carlström

Det är med stor glädje vi kan meddela att tre viktiga byggstenar för kommande säsongs lagbygge är på plats. Nämligen tränarna Thomas Gavelin, Magnus Norberg och målvaktstränaren Jens Carlström.

Att knyta dessa tre till organisationen har varit mycket viktigt. De kommer med sin kunskap och lugn att vara en garanti för framgångar för våra båda seniorlag.

Som vi tidigare har berättat har Peter Olsson, huvudtränare och Tobias Göransson assisterande tränare redan anslutit till laget.

Peter Olsson ny tränare i Själevad
2020-11-13 20:52
Foto: Tyresö FF och Gottne IF

Peter Olsson tar över som tränare i Själevads IK. Olsson är ett känt namn i fotbollskretsar och var bland annat med på resan för Tyresö damer i Champions League bland annat tillsammans med Tony Gustavsson.

-- Med Peter får vi en spännande lösning som tar vid i det jobb som är nedlagt de senaste säsongerna. Peter har också jobbat mycket med talangutveckling och spelarutbildning vilket passar in perfekt i den fas vi är nu i distriktet med många lovande tjejer, kommenterar Själevads ordförande Andreas Olsson.

Med sig vid sin sida kommer även Tobias Göransson finnas. Tobias är därmed alltså tillbaka i klubben efter ett par säsonger. Diskussioner fortsätter även med Thomas Gavelin och Magnus Norberg om en förlängning och där hoppas klubben på en positiv lösning.

Detta innebär att huvudtränaren Björn Moström inte finns vid rodret nästa säsong. Det stannade vid hela fyra säsonger.

-- Det är inga hard feelings alls från vår sida. Björn är en härlig person och har gjort ett jättebra jobb så vi önskar honom all lycka framöver.

Matchen streamas i appen Min Fotboll
2020-10-06 16:33
Ni kan se matchen på nätet. Den streamas i appen Min Fotboll.
Tis 6/10 19:00
Sön 27/9 14:00