Välkommen till Själevads IK
Vi är en renodlad fotbollsförening som innefattar barn- och ungdomsfotboll för både tjejer och killar samt seniorlag på damsidan och herrsidan. Föreningen finns belägen i Örnsköldsviks Kommun, Ångermanland där orten Själevad ligger ca 5 km söder om Örnsköldsvik.

Säsongen 2020 beräknas vi omfatta två Bollkulsgäng, 17 ungdomslag samt ett A-lag och ett U-lag på damsidan och ett lag på herrsidan i div 6. Totalt är vi över 500 medlemmar i föreningen varav drygt 100 utgör ledare.

Vårt kansli och huvudanläggning finns på Själevads IP som är vackert belägen ovanför Moälven med Sveriges vackraste kyrka, Själevadskyrkan, i blickfånget. Vi har även tränings- och spelverksamhet under våren på Hampnässkolans, Själevadskolans och Mycklingplanens grusplan samt U-planen vid Översjäla.

Under vintern tränar lagen, beroende av ålder och träningsmängd, på Hampnässkolan, Själevadskolan, Sundskolan, Geneskolan och Fotbolls-hallen.

Kul att du tittade in!
Erbjudande BLACK FRIDAY på Intersport
2020-11-23 11:40

Black Friday på INTERSPORT! Den 23–29 november firar vår samarbetspartner INTERSPORT Black Friday och ger minst 25% på allt* + massa grymma superklipp. Självklart funkar det lika bra att köpa online! Passa på att köpa allt från fotbollsskor och kängor till vinterjackor, julklappar och prylarna för idrottssäsongen.*Erbjudandet gäller 23–29 november på ord. pris. Gäller ej på presentkort, elektronik, pulsklockor, cyklar/träningsmaskiner, el-scooter, Hövding, Thule, golf, föreningskläder, beställningsvaror.

Köp föreningskläder innan 1/12, och stötta handeln och föreningen!
2020-11-20 10:15
Intersport

Ge bort förenings-kläder i julklapp! Vår webbshop är dessutom påfylld med lite nyheter för träningen utomhus!

Innan 1 december behöver du lägga beställningen för att hinna få den innan julafton!

Kom ihåg att du stödjer föreningen varje gång du köper något via vår webbshop, vilket är viktigt i dessa tider!

Glöm inte att logga in på webbshopen.

Stefan Karlsson

Direct: +46 76-7803998

Hamngatan 13 89133 Örnsköldsvik

www.intersport.se

Pridevecka på IP
2020-11-19 09:59
Pride 2020
Själevads IK hissar Pride-flaggan igen. För oss är det inte bara en flagga utan det är en symbol för vad vår förening står för. Även om vi hela tiden försöker bli bättre så har vi ett stort inspirerande arbete framför oss. En sak är säker: Här är ALLA välkomna ALLTID. På Riktigt.

Nu när snön har kommit idag, så passar det ypperligt att köpa grus av SIK. Finns för avhämtning bortanför kansliet, mittemot flaggstången enligt bilden. Swish-instruktioner finns på plats samt prislista.
SIK säljer grus för vinterns sandning, finns på IP
2020-11-12 14:30
Passa på innan vinterhalkan kommer och stötta samtidigt SIK:s ungdomsverksamhet. Makadam (4-8 mm) finns bortanför kanslibyggnaden.
Sprid gärna nyheten vidare!
Erbjudande SIK-jacka eller/och SIK-hoodie via Intersport
2020-10-22 14:53
Hoodie eller jacka, prova och beställ 26/10-7/11-20.
Vecka 44-45, mån 26/10- lör 7/11-20 kan ni prova och beställa dessa hos Intersport.
Vi har glädjen att än en gång kunna erbjuda våra medlemmar denna fina föreningsjacka och hoodie.
De finns att prova och beställa hos Intersport, Hamngatan 13, 891 33  Örnsköldsvik.
Erbjudandet gäller endast under ovanstående period.
(Detta är en beställningsvara och ingår inte i Intersports övriga rabattkampanjer).