Beting 2019 P08

7-mannaspelare 1600kr/spelare

800kr 30/6-2019
800kr 30/9-2019

Betala in pengarna en vecka innan ovanstående datum så att Linda hinner göra betalningen till klubben i tid.
Betala in på Lindas konto nedan och skriv erat barns namn på inbetalningen så det går att stämma av vilka som betalat.

Swedbank
Clearingnr.8420-2
Kontonummer 944 580 922-2

Det är möjligt att sälja påsar och Sesamhäften.

Sesamhäften säljs för 100kr och förtjänsten är 50kr/häfte.

Påsar säljs för 65kr setet och förtjänsten är 30kr/set.

Påsar och Sesamhäften kan hämtas ut på Kansliet. Pengarna ska fortfarande betalas in till Linda. Utförligare beskrivning om beting finns i dokumentet "Beting 2018" och ligger under klubbens flik för dokument.

Om ni väljer att sälja något från kansliet skicka då även ett mail till Linda om vad ni sålt.

MVH/Linda Bergström Betingsansvarig P08

Regler Moelvenserien 2017 5manna
2017-05-04 22:54

Rekommenderad planstorlek: 30x20 m. Straffområden behövs inte då straff ej tillämpas.

Målstorlek: 3x2 m (Nya rekommendationer är 3x1,5 m. Också OK om man hunnit skaffa dessa)

Bollstorlek: 3

Speltid: 3x15 min

·         Spelare: Alla spelare måste använda benskydd

Inga smycken är tillåtna under matchen, ej heller tejpade örhängen.

·         Igångsättande av spel: När bollen gått ”död”, d v s hela bollen har passerat kortlinjen samt när målvakten har tagit upp bollen med händerna, skall spelet sättas igång genom att bollen kastas eller rullas ut till medspelare. Anfallande lag skall underlätta detta genom att backa till mittlinjen. Ledare för det anfallande laget ansvarar för att detta sker.
Om målvakten känner sig säker, kan han/hon välja att starta spelet innan anfallande lag hinner backa.

·         Spel till egen målvakt: Om en spelare avsiktligt spelar bollen till egen målvakt och denne tar bollen med händerna ska detta tillåtas.

·         Inga inkast: Om bollen går över linjen tillämpas inspel med ett snabbt kortpass efter marken. Motståndare 5 meter ifrån

·         Hörnor: Slås på samma sätt som tidigare

·         Ojämn match: Om matchen är väldigt ojämn har det lag som ligger under(med ca 4 mål, vi räknar ju inte mål så noga;)) rätt att sätta in en extra spelare till dess att matchen är jämn igen

·         Matchvärdar: 2 matchvärdar per match. Dessa skall bära väst och deras uppgifter är att hälsa domare och motståndarlag välkomna. De ska även stötta domaren och se till att alla ledare och publik uppträder enligt föreningens policy.

·         Spelare, ledare och publik: Ledare och spelare finns på ena långsidan, publik på andra. Inga befinner sig på kortsidorna.

·         Ledares klädsel: Ledare och spelare är om möjligt klädda i föreningens färger.

·         Ingen rapportering: Barnen ska leka fotboll. Ingen tabell eller resultatrapportering skall ske, vare sig det gäller tidning eller hemsida.

·         Viktigt att alla barn får: Spela lika mycket, turas om att starta matcherna, spela på olika platser i laget och turas om att vara lagkapten.

Ansvarsfördelning P08 2017
2017-05-04 22:41
Hejsan,
följande arbetsfördelning gäller för P08 2017.

Lagledare: Linda Bergström
Tränare: Måndag Linda Bergström
Tränare: Onsdag Magnus Rylander

Tillgängliga assisterande tränare via Whatsup-grupp
Niklas Byström
Anna Svedberg
Tommy Holmgren?
Johan Persson?

Meddela Linda om ni vill finnas med i gruppen eller inte som möjlig hjälp på träning.

Arena och anläggning: Rolf Svedberg
Arrangemang:Maria Persson
Beting: Niklas Byström
Lagkassa: Niklas Byström
Kiosk:Erika Holmgren
Valberedning: Johanna Johansson
Ungdomskommitté: Johanna Johansson och Lars Bergius
Boka matcher: Linda Bergström
Boka domare: Sofia Nilsson
Linjedomare/Matchvärd hemmamatch: Lotta Svensson
Material: Linda Bergström och Magnus Rylander

MVH Linda
Träningstider fotboll P08
2017-04-13 08:25
Hejsan alla föräldrar och barn!!
Nu drar snart fotbollssäsongen för P08 igång.

Vi har haft planbokningsmöte för 5-mannaplanerna.

P08 har fått följande tider på gräs

Måndag 17:00 Träning (Själevads IP nedre plan)
Onsdag 18:00 Träning (Utvecklingsplanen, UP, i Översjäla)
Söndag 16:30 Hemmamatch (Själevads IP nedre plan)

Motsvarande platser så länge vi spelar på grus är
Måndag 17:00 Träning (Själevadsskolan)
Onsdag 18:00 Träning (Mycklingskolan)
Söndag 16:30 Hemmamatch (Själevadsskolan)

Vi smyger igång säsongen med 1 träning i veckan vecka 16-17, onsdag kl 18 på Mycklingskolan.
Träningstider och plats finns i kalendern som finns för P08 på Själevad IK hemsida.

Vecka 18 börjar vi med två träningar i veckan, mån och ons.

Vi kommer att kalla till ett föräldramöte där vi vill ha minst en förälder per barn på plats.

GLAD PÅSK!!

MVH/Linda och Magnus

Själevads IK Klubbkläder
2016-05-31 11:39

Hejsan,

om ni är intresserade av att köpa kläder som är relaterade till Själevads IK kan ni titta på hemsidan själevadsik.se och under fliken föreningsprofil. Där ligger en pdf med vilka kläder som finns och vad de kostar. Kläderna köper ni direkt hos Intersport.

MVH/Linda

Byte av plan för matchen mot Modo den 29:eMaj!!
2016-05-27 13:33
NOTERA!!! Planen på söndag den 29Maj är ändrad från Varvet till Kempevallen. Vi träffas obytta på Kempevallen kl 17:30. Ni får matchtröjorna där. Peppa killarna så har vi säsongens först match där vi fokuserar oss på att lära och ha roligt:-) MVH/Linda