Säsongen 2020-2021

Gällande hockeyparkeringsbemanningen så får vi invänta nya direktiv från Folkhälsomyndigheten. Än så länge avvaktar vi med att bemanna hockeyparkeringen. 2020-10-07/SIK

Ungdomslagen fr o m P04/05 och t om näst yngsta årgången uppdragas att jobba som parkeringsvakter i samband med att MoDo Hockeys herrar spelar hemmamatcher i Fjällräven Arena. Vi ansvarar då för parkeringsområdet vid Sliperiet.

Föreningen sätter ihop ett bemanningsschema och sedan åligger det respektive lag att rulla på spelarna/spelarnas anhöriga för detta jobb. På en hel säsong brukar det handla om 2-3 matchtillfällen per lag och det genererar ca 20 000 kr till föreningen vilket är i budget.

"Parkeringsväska" innehållandes västar, växelkassa, parkeringsbiljetter och kartor skickas vidare mellan de lag som står på tur att jobba. Ansvarsperson för respektive lag är utsedda och dessa framgår i filen nedan.

Tänk på att de som parkerar även kan betala med Swish (information finns i väskan). Nytt för i år är att föreningen har QR-kod som kan snabba på betalningen vid Swish-betalning. QR-koden finns i väskan.

Detta föreningsjobb sker på uppdrag av Mats Hägglöf, vd Nordemans.

Instruktioner Modo parkering(1).pdf »

Parkeringsschema matcherna 2020-2021.pdf »

Parkeringskarta 2020-2021.pdf »