SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Säsongen 2020-2021

Gällande hockeyparkeringsbemanningen så får vi invänta nya direktiv från Folkhälsomyndigheten. Än så länge avvaktar vi med att bemanna hockeyparkeringen. 2020-10-07/SIK

Ungdomslagen fr o m P04/05 och t om näst yngsta årgången uppdragas att jobba som parkeringsvakter i samband med att MoDo Hockeys herrar spelar hemmamatcher i Fjällräven Arena. Vi ansvarar då för parkeringsområdet vid Sliperiet.


Föreningen sätter ihop ett bemanningsschema och sedan åligger det respektive lag att rulla på spelarna/spelarnas anhöriga för detta jobb. På en hel säsong brukar det handla om 2-3 matchtillfällen per lag och det genererar ca 20 000 kr till föreningen vilket är i budget.


"Parkeringsväska" innehållandes västar, växelkassa, parkeringsbiljetter och kartor skickas vidare mellan de lag som står på tur att jobba. Ansvarsperson för respektive lag är utsedda och dessa framgår i filen nedan.


Tänk på att de som parkerar även kan betala med Swish (information finns i väskan). Nytt för i år är att föreningen har QR-kod som kan snabba på betalningen vid Swish-betalning. QR-koden finns i väskan.


Detta föreningsjobb sker på uppdrag av Mats Hägglöf, vd Nordemans.


Instruktioner Modo parkering(1).pdf »


Parkeringsschema matcherna 2020-2021.pdf »


Parkeringskarta 2020-2021.pdf »


 
 
SPONSORER