SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Höstfest Själevads IK
2017-08-18
Söndag 13 augusti var jag och Jonas Sahlman på möte ang. "Höstfesten". Den kom som ett förslag från vår nya ordförande i Själevads IK, Andreas Olsson.

Tanken är att få till en återkommande trevlig fest för alla medlemmar och gärna andra Själevadsbor. Detta ska vara en fest där inget arbete läggs ut på lag eller andra i föreningen, utan det köps in ett färdigt koncept där överblivet belopp från biljettförsäljningen går till Självads IK. 

Plats för festen är tänkt att vara i Själevad, men det är inte helt bestämt vart. 
Evenemangstältet som är tänkt som "lokal" skulle Andreas själv bistå gratis. En kostnad på ca 70 000 att hyra i vanligt fall. Som Andreas skrev tidigare skulle det ingå, förutom entré, mat, en dryck till maten samt underhållning.

På mötet framförde många att 2 biljetter/familj var max, inte per spelare, enligt betingmodellen. Det kom fram olika förslag på hur det kunde hanteras. Mer info längre fram i fall detta går vidare.

Då föreningen fortfarande har hockeyparkeringen och denna peng inte går att nonchalera, så kommer den att fortsätta även denna vinter. 

"Höstfesten" ligger som ett förslag fortfarande och skulle i sådana fall hållas nästa år, förslagsvis på Fotbollens dag, en lördag istället för söndag.

Styreslen med Andreas kommer att ta fram ett mera tydligt förslag som kommer att skickas ut till alla lagledare. Tills dess så är ni alla välkomna med input.

Jag kommer att skicka ut information så fort det kommer något nytt.

/Anna:0)


 
 
SPONSORER