SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
vs
Själevads Idrottsklubb
vsSjälevads Idrottsklubb

  INFORMATION

Matchstart:lör 13 augusti, 09:00
Plats:Billsta IP
Samling:08:35, Billsta IP
Aktivitetsinfo: Nu har vi fått spelschemat för sammandraget, vi kommer spela på förmiddagen och första matcherna sker 09:00 och sista matchen spelas 12:05.

Om vi samlas allihopa 25 - 30 minuter innan, så vi hinner dela ut tröjor och dela upp lagen. Tanken är att vi ställer upp med 3 lager även denna gång så det kommer bli Själevad 1, 2 & 3.
Matcherna spelas 3 mot 3 utan målvakt med nät sarg för att det ska bli lite mer aktivt spel och inte massa pauser för att bollen kommer utanför planen.

Kan vara bra att ta med sig någon typ av frukt eller liknande att äta eller köpa något för det finns försäljning på plats. Glöm inte ta med vattenflaska.

Skillnad denna gång är att det kommer att delas ut medaljer, dock ingen gemensam med alla lag utan vi ledare kommer att hämta ut medaljer och dela ut till alla deltagit.

Hör av er om ni har frågor.

MVH
Ledarna

<< Tillbaka

 
 
 
SPONSORER