Själevads IK div 2

Förlust mot Clemensnäs
2021-10-13 08:28

Första halvleken mot Clemensnäs är nog en av våra sämsta prestationer i år. Vi släpper även in både 1-0 och 2-0, vilket är helt rättvist.

I andra halvlek bestämmer sig laget för att gå ut och visa upp ett mycket bättre inställning och våga spela vårt spel fullt ut. Vi gör även 1 - 2 genom Linn Pettersson. Och kvitterar till 2 - 2 med mindre än 10 minuter kvar genom Molly Englund efter en målvaktsretur... tror vi, men bortdömt för offside, så matchen slutar tyvärr med en 2-1 förlust.

Två matcher kvar nu och vi kämpar vidare in i kaklet! :)

Själevads IK - Söråkers FF 3 - 1
2021-10-04 13:11

En blåsig, regnig och kall kväll gjorde att spelet inte riktigt nådde några högre höjder, men en stabil och rättvis seger där Nellie Näslund prickar in 2 mål och Ida Norman 1 mål.

Söråkers FF - Själevads IK 0 - 5
2021-10-04 12:59

Med nya coachen Carro i båset lossnade målskyttet rejält för Själevad som vinner väldigt enkelt med 0-5. Siffror som dessutom kunde varit ännu större.
Marie Dahlberg 3 mål
Maja Bostedt 1 mål
Filippa Enström 1 mål

Själevads IK - Clemensnäs 2 - 2
2021-10-04 12:58

En ganska välspelad match där Själevad hade ledningen med 2-0 i första halvlek.
Under en spelmässig dipp från Själevads sida i andra halvlek passade Clemensnäs på att göra både 1-2 och 2-2, vilket också blev slutresultatet.
Elin Byström 1 mål
Nellie Näslund 1 mål

Själevads IK - Hörnsjö IF 1 - 1
2021-09-12 19:08

Denna match var det Själevad som höll i taktpinnen sett till bollinnehav. Tyvärr lyckas vi inte få hål på Hörnsjö i första halvlek som slutar mållöst.

I andra halvlek kändes det som att vi lade in ytterligare en växel och ökade bollinnehavet ytterligare medan bortalaget mest fick slå ifrån sig.
Tyvärr lyckades Hörnsjö göra mål tidigt i andra halvlek på deras i stort sett enda chans.
I minut 60 kom nästa bakslag då vi åker på en frilägesutvisning (tröjdragning) efter en omställning där Hörnsjö rensat från eget straffområde.

Själevad knyter näven och trycker på ännu hårdare trots en spelare mindre på planen, och i minut 85 kommer äntligen en rättvis kvittering genom Marie Dahlberg.

Otroligt härlig inställning från Själevad som aldrig ger upp och borde fått tre poäng idag.