Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Folksam försäkrar idrottare!
Läs mer om hur du kontaktar Folksam i händelse av fotbollsrelaterad skada/olycka längst ner på denna sida!
Själevads IK har avtal med "Fysioteamet" för 2019

Själevads IK har tecknat ett avtal för säsongen 2019 med fyra av sjukgymnasterna som finns i den gemensamma mottagningspraktiken, "Fysioteamet" på Lasarettsgatan i Örnsköldsvik.


För våra medlemmar innebär det att föreningen rekommenderar samtliga medlemmar att, vid behov, söka vård hos någon av dem. Fysioteamet tar emot alla patienter med led och muskelbesvär, även barn och ungdomar, ingen remiss eller besök hos läkare krävs och patientavgiften är densamma som på vårdcentralen, 200:-, eller tom 20 år helt avgiftsfritt.

 

Alla fyra är landstingsanslutna vilket innebär att:

  • ett besök kostar 200 kr
  • frikort gäller
  • kostnadsfritt för barn under 20 år
  • Du behöver ingen remiss
Läs mer om Fysioteamet nedan!
Sjukgymnast Joakim Selin

Utbildning från både USA och Sverige med sjukgymnastexamen från Karolinska Institutet 2006. Kompetens inom OMT, McKenzie, Idrottsmedicin och Akupunktur. Ansluten till landstinget vilket innebär att ingen remiss behövs, 100 kr i patientavgift/besök samt att frikort gäller

 

Kontakt: 070-668 23 76

Hemsida: http://www.jfysiohalsa.se/

Sjukgymnast Liv Agvald

Legitimerad sjukgymnast sedan 2000. Vidareutbildning inom OMT (steg 2 examen), idrottsmedicin och akupunktur. Ansluten till landstinget.

 

Kontakt: 070-225 04 07

Hemsida: http://www.idrottorehab.se/

Sjukgymnast Patrik Edman

Legitimerad sjukgymnast sedan 1999 med en OMT (Ortopedisk Manuell Terapi) steg 3 examen 2004. Ansluten till landstinget och samarbetar med de flesta försäkringsbolagen om du är sjukvårdsförsäkrad.

 

Kontakt: 0660-70011

Hemsida: http://www.rehabkliniken.nu/

Sjukgymnast Jens Wikberg

Mer info kommer senare.

Folksam försäkrar föreningar anslutna till SvFF

Du som spelar i en förening som är ansluten till Svenska Fotbollförbundet omfattas av en olycksfallsförsäkring. Vi samarbetar med Folksam som är ett stabilt och pålitligt försäkringsbolag med lång erfarenhet.


Försäkringen i Folksam ger dig ett tryggt grundskydd, till exempel om du råkar ut för en skada under match eller träning.


Folksam försäkrar idag nio av tio idrottare i Sverige, och hjälper bland annat fotbollsspelare att förebygga skador i projekt som t ex Knäkontroll.


Karl-Erik Nilsson 
Ordförande Svenska Fotbollförbundet


Kontakta Folksam
Det finns flera sätt att anmäla en skada. Gå in på länken nedan för att se vad som passar dig!


 
 
SPONSORER