Avgifter/beting och övrig info
2021-03-24 20:33

Nu är vi i full gång med träningarna och ikväll skrev två nya spelare på övergången. Det är Oscar Sjöström och Benjamin Byström, båda har spelat i Anundsjö tidigare. Vi har även Simon Hallin som är på gång att skriva under. Känns som det är ett bra gäng och fin sammanhållning. Det blir nog en riktigt bra säsong. Det finns stort intresse att spela i Själevad i år och vi ser många som är där och provtränar. På kvällens träning tycker jag det var extra kul att se de yngre spelarna som tillhör utvecklingslaget, där det ser grymt bra ut, bra motivation, kamp, och grabbarna är inte rädda för att ta för sig.

I år är det sex lag som spelar div 6. Vi kommer möta Högakusten, KB65 2, Kubbe-Norrflärke IF, Myckelgensjö IF och Sidensjö IK lag 2, och vi möts 3ggr.

Vi vill även meddela att det är samma träningsavgifter/beting som vi hade förra året.

Tränings/medlemsavgift 1250 Kr och beting 2300 Kr / år (1150 Kr för våren och 1150 Kr för hösten). Mer information om försäljning och avgifterna hittar ni under dokument här på herr div 6 hemsida.

All försäljningsmaterial hämtas ut på OD profile, det ligger i Själevadsdörrens gamla lokaler på Gottnevägen 47 i Själevad, ca 2 km på vänster sida från ICA Själevad mot Gottnehållet. Där lagerhåller de våra betingsvaror, så där går det bara att hämta ut som medlem eller spelare i Själevads IK.

Kontaktpersoner OD Profile:
Henrik Jonth: 070-292 13 35.
Frida Jonth: 070-798 16 49

Vi vill också att alla laddar ner sportadmin appen. Här bjuder vi in till träning/matcher. Svarar man inte på kallensen, hoppar vi till nästa spelare som bjuds in. Det innebär svarar man inte på kallensen = spelar man inte matchen. Det vore bra om alla kunde skriva på kallensen orsak varför man inte kommer på träning/match.

Har ni några funderingar är det bara att höra av sig till mig.

Camilla Schill

Tel 070-379 32 79