EM beställning T-shirts
2021-03-24 15:57

Hej!

Under Senior/Herr div 6/dokument/ på hemsidan ser ni en bild av EM tröjan och där finns även QR koden.

Inför kommande Fotbolls EM har Intersport har tagit fram en kampanj där lagens spelare får sälja EM -tröjor, se bif pdf och länk här man gör beställning: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfS7PxWRvLLM_7a8uj2X55NK8KeRmdYzRjHJ6Q7qB3fdDzqxw/viewform.

100 kr/såld tröja går direkt till lagkassan. Tröjorna kostar 250 kr/st.

Spelarna säljer var och en för sig, med hjälp av en QR-kod (se fil) och länk (ovan), som gör att man enkelt kommer fram till beställningsunderlaget. Köparen knappar själv in sin beställning och skickar i väg den. Man skriver in vilken förening man vill stötta, vilket lag i föreningen man vill stötta, vilken storlek på tröjan, fyller i namn och nummer på tröjan, beställarens namn, telefonnummer och e-postadress. Sedan trycker man på Skicka.

Beställningen är bindande.

Ingen betalning vid beställningen.

Sista försäljningsdatum är 14/5.

En tid efter den 14/5 kommer ni, lagledare, få ett mejl som talar om när ni kan hämta ut ert lags tröjor på Själevads IP. Man hämtar ut tröjorna lagvis.

Det kommer att ligga på er lagledare att ta in betalningen från varje spelare i ert lag. Sedan swishar ni totalsumman som ert lag sålt för till Själevads IK:s kansli, swishnr 123 222 08 46. Märk med "EM och lagnamn". Förtjänst till lagkassa återbetalas från kansliet när inbetalning har skett från lagen.

Det kommer att finnas en lista man kan pricka av på vem som köpt och betalat.

Det kommer att gå ut en information till alla medlemmar om detta också.

QR-kod i PDF och beställningslänk ovan.

Sammanfattning på uppgifterna som behöver göras med detta:

Lagledaren skickar ut informationen (kommer färdigt till er via mejlen) till laget om försäljningen med QR-kod och länk. Då är försäljningen startad.

Kanske påminner och ”peppar” ni laget att sälja vid något tillfälle.

Hämtar ut lagets tröjor på Själevads IP, när det är dags för det.

Lämnar ut tröjorna till de som beställt och tar in betalningen av var och en.

Betalar in totalsumman som laget sålt för till Själevads IK.

Hälsn. Själevads IK

EM beställning T-shirts2021-03-24 15:57