Beting/försäljning 2020
2020-05-12 09:26

Hej,

Vi har nytt upplägg för beting i år. SIK har slutit avtal med Miljökassen/OD Profile och de finns i f d Designa Doors lokaler, adress: Gottnevägen 47,894 31 Själevad. OBS! Använd beställningsformulär per produkt. Alla betingsprodukter hämtas där! Ta med legitimation!

Skriv vilket lag det avser samt vem som säljer. Sedan får betingsansvariga info när produkterna som ej är i lager när det kan hämtas.

Maila ut bifogade beställningslistor samt övrig info till era spelare. Be dem använda beställningslistorna, ta upp beställning av kunder. Sedan får spelarna el vårdnadshavare avhämta produkterna här:Miljökassen/OD Profile, Gottnevägen 47, 894 31 Själevad. Om ej legitimation, ej uthämtning. Uthämtning på kvällstid kan ske enligt ök. Ring gärna innan för att säkerställa att vi är på plats. Ring Frida Jonth på 0660-433 400 eller Henrik Jonth på 070-292 13 35.

Följande produkter erbjuder SIK att sälja till ert beting:

• Själahäftet, ett shoppingkort med flera lokala erbjudanden

Giltighetsperiod 1 maj – 31 oktober 2020, nån kupong giltig till 31 dec 2020.

Varje häfte säljs för 200 kr/st. Förtjänsten är 150 kr/st. Ta upp beställning, finns att hämta omkring 2020-06-01. Betingansvarig får info när det kan avhämtas.

• Hushållspapper, en bal innehåller 12 rullar

Varje bal säljs för 180 kr/st. Förtjänsten är 55 kr/st. Ta upp beställning och leverans sker i juni. Betingansvarig får info när det kan avhämtas.

• Toalettpapper, en bal innehåller 24 rullar

Varje bal säljs för 200 kr/st. Förtjänsten är 55 kr/st. Ta upp beställning och leverans sker i juni. Betingansvarig får info när det kan avhämtas.

• Returen, set med fyra högkvalitativa kassar för enkel källsortering

Varje set säljs för 180 kr/st. Förtjänsten är 90 kr/st. Ta upp beställning och finns att hämta omg.

• Panten, set med två högkvalitativa kassar för pant etc

• Plast-/fryspåsar från Ölandsplast

Varje förpackning (grön förp) innehåller 100 st 2-literspåsar och 50 st 3-literspåsar.

Eller (blå förp) 130 st, varav 50 st 2-literspåsar, 50 st 3-liters påsar och 30 st 5-literspåsar.

Varje förpackning säljs för 65 kr/st. Förtjänsten är 30 kr/st. Dessa finns i begränsat antal i lager. Finns att hämta omgående.

Sedan mailar Miljökassen/OD Profile er som är betingsansvariga den 18/6 respektive den 15/9 hur många produkter respektive spelare per lag har utplockat. Spelarna ska sedan som vanligt inbetala detta till er som är betingsansvarig.

Försäljningen för A-laget redovisas till Camilla Schill, swish lagkonto 070-379 32 79 eller kontonummer 7838 (clearingnr) 3010354. Märk betalningen med spelarens namn.

Inbetalning får ske vid 2 tillfällen där dock minst halva betinget betalas vid tillfälle 1.

Tillfälle 1             Inbetalning till föreningens post- eller bankgiro senast 30/6-20

Tillfälle 2             Inbetalning till föreningens post- eller bankgiro senast 30/9-20
Vi uppmanar spelarna att i första hand utföra lagarbeten och/eller försäljning för att generera betingspengen utifrån att dylika uppgifter bidrar till ansvarskänslan för sitt lag och sitt idrottande. MEN – varje spelare/familj är i sin fulla rätt att välja friköp.

PS, beställningslistor finns under dokument på hemsidan under herr div 6.

Camilla Schill
Mobil 070-379 32 79