SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Fortsatt grus mm
2018-05-17 16:22
Hej och stort tack alla inblandade för i tisdags!

Fortsatt grus
Vi nämnde något om UP kommande träning men Arena-ansvarige i Själevads IK meddelade i tisdags att gräsplanerna behöver vila maj ut så detta medför att vi kommer fortsätta på Mycklingsskolan och grus två träningar till (22 och 29 maj)

Hemsida F-11
Råkar man radera något mejl så försöker vi komma ihåg att lägga ut våra utskick på F-11 lagets hemsida http://www.sjalevadsik.se/start/?ID=216326
Vidare går vi i tankarna att publicera bilder från träningar och sammankomster på samma hemsida. Allt för att göra sidan lite mer levande och rolig. Innan detta görs vill vi gärna ha synpunkter från er föräldrar. Är det någon som ej vill att sitt barn publiceras så mejla fredrik.liljeblad@hotmail.com

Arenadagen 3 juni
F-11 har ingen arbetsuppgift (i år) under städdagen men alla föräldrar och spelare är välkomna dit att hjälpa till ändå. Start kl 10.00. 

Själevadskläder
Några har hört av sig ang Själevadskläder, här hittar man info ang detta 
https://team.intersport.se/team/sjalevads-ik/

Vi ses!

Med vänlig hälsning
/Ledarna F-11
 
 
SPONSORER